реклама

реклама

Черкаський обласний діагностично-консультативний центр практично готовий до відкриття. І він обов’язково буде працювати. Адже нині будівельні роботи вже закінчено. Про це повідомляє прес-служба голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба з посиланням на губернатора.

«Проте отримання та встановлення унікального дороговартісного діагностичного обладнання, придбаного за кошти державного бюджету, здійснюється відповідно до графіку. На жаль, пришвидшити поставку через віддаленість виробника (Японія), ми не можемо. Як тільки діагностичний центр буде повністю укомплектовано, він розпочне роботу», – сказав Сергій Тулуб.

Нагадаємо, як інформувало ще влітку видання «Наші гроші», головне Управління капітального будівництва Черкаської облдержадміністрації за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Черкасиміськбуд» на будівництво до кінця 2012 року обласного діагностично-консультативного центру по вул.Менделеєва, 3, м.Черкаси. Вартість угоди склала 30,25 млн. грн.

У тендері брали участь три компанії. ЗАТ «АТП – 2361» і ПП «Сфера – Пласт» пропонували виконати роботи за 25,21 млн. грн. і 25,79 млн. грн. відповідно. Пропозиція АТП була відхилена, оскільки в ній не було враховано демонтажних робіт, знесення будівлі та вирубку дерев, а також було завищено ціни за окремими роботами та занижена зарплата робітників, зайнятих на керуванні та обслуговуванні машин та механізмів – замість 2643 грн. компанія збиралась платити робітникам 2300 грн.

З допущених до участі в тендері була обрана пропозиція «Черкасиміськбуду», дорожча на 5 млн. грн. від «Сфери-пласт». Причина обрання дорожчої пропозиції не повідомляється. При цьому єдиним критерієм для обрання найбільш вигідної пропозиції була ціна.

Засновником ТОВ «Черкасиміськбуд» є Надія Шаповал, відома як директор та співзасновник ТОВ «Золота підкова Черкас» (готельний бізнес). «Черкасиміськбуд» також є співзасновником компанії «Глобал інжиніринг Україна», яка має кілька будівельних проектів в Черкасах та Києві.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Олег 20.12.2012 11:46
"Причина обрання дорожчої пропозиції не повідомляється..." И так всем ясно, что это - откаты!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100