реклама

реклама

Прокуратура Черкаської області взяла на контроль хід досудового розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 187 Криміналького кодексу України (розбій, поєднаний з проникненням у приміщення).

Встановлено, що 26 грудня 2012 року в місті Умань під час затримання двох невідомих осіб, які вчинили озброєний напад на автозаправну станцію, один із нападників здійснив постріли з обрізу мисливської рушниці в адресу співробітника міліції. У результаті цього останній застосував табельну зброю у відповідь на опір злочинця. Один із нападників загинув на місці від отриманих вогнепальних поранень. Інший співучасник, застосувавши невідомий вибуховий пристрій, зник з місця скоєння злочину.

Наразі досудове розслідування триває. Процесуальне керівництво здійснює прокуратура міста Умані. Вживаються всі оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання співучасника злочину, інформує прес-служба обласної прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #2 кактус 26.12.2012 16:23
а може насправді стрілянини не було а коверському все приснилося???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Микола 26.12.2012 16:09
Дивно, тут міліціонери застрелили грабіжника і зразу прокуратура контролює розлідування. А пару тижнів назад чуть не застрелили працівника обласної міліції, тричі його поранивши і тиша.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100