Несподівано, на 50 році життя, помер Микола Наконечний, міський голова міста Христинівка. Він відзначився тим, що перетворив місто з руїн на процвітаюче. Смерть настала миттєво. Обставини встановлюються, пише «Вечірня Умань».

Увечері 17 лютого несподівано помер Микола Наконечний. Спортсмен, штангіст, який тренувався у місцевому спортзалі разом із молоддю, пірнав в ополонку, відзначився своєю роботою - за короткий строк місто Христинівка змінилося на краще.

Під час виборів на другий строк він показав рекордний показник довіри громадян - за нього проголосувало більше 90% виборців. Балотувався на посаду депутата Верховної Ради, зайняв друге місце. Під час виборів у його оселю закидали гранату, яка вибухнула. За щасливою випадковістю, тоді його не було вдома.

Вмер він в реанімації міста Христинівка. Це підтвердив його соратник Валерій Костюк та місцеві правоохоронці. Друзі померлого розповідають, що йому увечері несподівано стало погано. У лікарів підозра на тромб. Можливо розглядається і версія вбивства - реанімація оточена правоохоронцями...

Довідка: незадовго до смерті Микола Наконечний проходив обстеження у Черкаській обласній лікарні.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100