Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб під час робочої поїздки оглянув оптово-роздрібний ринок сільськогосподарської продукції «Фермерський», що в місті Черкаси.

Ринок створений із метою поліпшення ефективності сільськогосподарського виробництва області, реалізації продукції без посередників, посиленого контролю за якістю товарів та регулювання конкуренції серед виробників із різних районів.

– Якщо чесно, ціни непогані, тут все дешевше, ніж, наприклад, на Центральному ринку. Вибір великий, якість непогана. Коли закінчуються продукти, відразу йду сюди, – говорить постійна відвідувачка Лідія Григорівна.

Загалом, громадяни задоволені як обслуговуванням, так і якістю товарів на прилавках. Приваблюють порівняно невеликі ціни і те, що продукти привозять сюди безпосередні виробники, отже, не потрібно перейматися щодо значної переплати та якості чи терміну придатності продукції, повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Керівник області дав доручення подбати про те, щоб на прилавках було більше товарів місцевого виробника. Також він зауважив, що на ринку має бути в ширшому асортименті представлена саме сільськогосподарська продукція – м'ясо, овочі, молоко, тощо, а ціни на неї мають бути доступнішими.

– Треба щоб люди бачили, що купують своє, черкаське, а не привезене незрозуміло звідки, – наголосив голова ОДА.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100