реклама

реклама

Сьогодні на засіданні колегії Черкаської облдержадміністрації голова ОДА Сергій Тулуб представив нового начальника управління культури.


Ним за сприяння облдержадміністрації стала Наталія Григорівна Джура. До цього новий керівник працювала начальником управління культури та туризму Золотоніської райдержадмінстрації та директором Золотоніського районного будинку культури.

Попереднього очільника управління Василя Марштупу голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб звільнив ще 27 серпня торік через «недоречності й проблеми в розвитку культури на Черкащині».

Читайте також: Тулуб шукає міцного керівника на посаду обласного управління

У жовтні «Прочерк» знайшов людину, якій пропонували очолити управління культури. Нею виявився Генеральний директор національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка» Олександр Комаренко. Однак Олександрові Васильовичу довелося відмовитися від посади у зв’язку зі станом здоров’я.

Ще в листопаді голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб під час прес-конференції повідомив, що є ще дві кандидатури на посаду начальника обласного управління, які запропонували до розгляду Міністерством. Очевидно, ці дві кандидатури відбір так і не пройшли...

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100