реклама

реклама

18 березня близько десятої години ранку до чергової частини Соснівського райвідділу міліції по лінії 102 надійшов телефонний дзвінок від кореспондента газети «Вечірні Черкаси» Валентини Андріївни Васильченко, яка повідомила про те, що проходячи біля невідомих їй чоловіка та жінки отримала рiзану рану лівої гомiлки довжиною близько 2 см.

Було встановлено, що травму Васильченко В.А. на розі вулиць Ільїна-Котовського у місті Черкаси, нанесла жителька Черкаського району, викинувши з автомобіля лезо від зламаного кухонного ножа.

Слідчим відділом Соснівського райвідділу міліції по даному факту відкрито кримінальне провадження. Особи чоловіка та жінки відомі – це подружжя, яке проживає в одному із сіл Черкаського району. В ході розслідування даного кримінального провадження, жінка пояснила, що вона разом з чоловіком їхала на власному автомобілі і випадково впустила в салоні свій мобільний телефон. Авто зупинили на узбіччі, жінка почала шукати телефон на підлозі салону, під час чого випадково натикнулася на зламаний кухонний керамічний ніж.

Як розповідає ця громадянка, сильно порізавши палець, вона викинула лезо з салону авто. Як з’ясувалось, ніж, який вона викинула з автомобіля, відрекошетив від землі і поранив ногу перехожій, яка йшла в той час по тротуару.

Наразі ніж вилучений і долучений до матеріалів провадження, на даний час розслідування кримінального провадження триває, надалі проводяться слідчі дії для повного, об’єктивного розслідування справи.

Про це інформує сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100