реклама

реклама

Під крики «Ганьба!», які доносяться з вулиці, в Черкасах продовжують проводити сесію міськради. Виступили, зокрема, «свободівець» Юрій Ботнар, який заявив про свою неповагу до мера, виступив голова «Батьківщини» Анатолій Бондаренко, який вимагав прибрати турнікети з мерії.

Щодо Юрія Ботнара, то він також повідомив, якщо хоча б половина питань не буде сьогодні на сесії вирішена, є близько 300 людей на вулиці, які хочуть винести мера зі стільцем з приміщення.

Фото з Фейсбуку депутата Валерія Воротніка

Фото з Фейсбуку депутата Валерія Воротніка


Виступив також депутат міськради Володимир Мамалига, який вимагав створити громадську раду при мерії, яка б займалася обговоренням проектів рішень, внесенням пропозицій, ініціюванням місцевих опитувань і референдумів.

«Це має бути громадська експертиза рішень влади!» – зазначив Володимир Мамалига.

До громадської ради мали б бути залучені представники професійних спілок, громадських обєднань, представники недержавних ЗМІ тощо. Більшість підтримала пропозицію депутата.

Час для оголошення депутатських запитів завершився. Міський голова оголосив перерву на 15 хвилин і попросив керівників депутатських фракцій зайти до нього в кабінет, щоб обговорити формування порядку денного.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100