У Верховній Раді створено чотири міжфракційних депутатських об'єднання. Про це оголосив голова парламенту Володимир Рибак.

Зокрема, створено депутатське об'єднання «За Чернігівщину», яке очолив депутат Олег Ляшко (позафракційний).

Також створено міжфракційне об'єднання «Чернігівщина», яке очолив депутат від фракції Партії регіонів Володимир Дудка та міжфракційне об'єднання «Черкащина», яке очолив депутат від фракції Комуністичної партії Омелян Парубок, повідомляють «Українські новини».

Робочий місце нардепа Парубка

Робоче місце нардепа Парубка


Крім того, створено міжфракційне депутатське об'єднання «Карпатська група», співголовами якого обрані депутат від фракції «Всеукраїнське об'єднання «Свобода » Андрій Тягнибок і від фракції «Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» Руслан Князевич.

Коментуючи створення між фракційного об’єднання «Черкащина», нардеп з нашої області Геннадій Бобов зазначив у соцмережі Фейсбук: «Вперше за сучасну історію України в Верховній Раді з’явився ефективний механізм лобіювання інтересів нашої області. Маю надію, що він буде використаний ефективно. Адже до складу об’єднання ввійшли депутати з різних фракцій, яких об’єднує спільне коріння. Тож, відклавши в сторону політику, ми зможемо допомогти Черкащині, разом відстоювати інтереси виборців».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100