реклама

реклама

Депутати від «Батьківщини» Анатолій Бондаренко, Михайло Мушієк, Володимир Гресь та інші блокували трибуну в сесійній залі Черкаської облради.


Мушієк сказав, що хоче заявити про злочин.

Володимира Греся ж обурювало, що в залі присутні сторонні люди. Зокрема, тут присутні депутати-регіонали Черкаської міськради: Ігор Мельников, Ольга Сисоєва та інші.


До трибуни почали підходити опозиціонери. Одразу ж і регіонали посхоплювалися з місць і підійшли до трибуни. Розпочалася невелика штовханина. Та голова Черкаської облради Валерій Черняк таки вмовив регіоналів посідати і пообіцяв надати слово опозиціонерам.

– Я хотів би, щоб новий прокурор (є тут він?) зафіксував. Мене не пускали на сесію обласної ради, хоч я отримав запрошення. Майже годину мене не пропускали Я мок під дощем. Мене не пропускала міліція в шлемах і якісь хлопці в чорному, які, взявшись за руки, утворили перешкоду. Були порушені мої права як депутата. Роблю заяву про злочин. Негайно розберіться, поки там вони ще всі на місці стоять, – сказав депутат Михайло Мушієк.

Зараз надали слово Анатолієві Бондаренку, однак до трибуни вибіг депутат Черкаської міської ради від ВО «Батьківщина» Булатецький. Трибуну заблокували знову.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100