Міська влада Черкас спростила процедуру одержання дозволу на розміщення зовнішньої реклами: віднині об’єднано одну адміністративну та одну дозвільну послуги щодо погодження та надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

Начальник відділу дизайну міського середовища Оксана Поліщук пояснила, що процедура отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами передбачає погодження бланків дозволів управлінням планування та архітектури й власником місця розташування (в разі, якщо комунальна власність – секретарем міської ради). За наявності зазначених погоджень заявник має право подати заяву на отримання дозволу. Раніше ці дві процедури були окремими і громадянин спочатку подавав заяву до ЦНАПу про погодження дозволу на розміщення зовнішньої реклами, а потім (після отримання в ЦНАПі погоджених бланків дозволів) до Єдиного дозвільного центру – про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами.

– Тепер ми об’єднали ці дві послуги, і громадянину потрібно подавати одну заяву до Єдиного дозвільного центру на погодження та надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. Таким чином менше часу витрачатиметься на оформлення дозвільних документів. І заявнику не потрібно зайвий раз приходити до ЦНАПу, щоб написати заяву і перенести документи від адміністратора відділу ЦНАПу до адміністратора ЄДЦ, – наголошує Оксана Миколаївна.

За її словами, зважаючи на зменшення кількості документів, скоротився і час для надання відповіді заявнику, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100