реклама

реклама

Заступник голови фракції «Батьківщина» в Черкаській міськраді Роман Діскант займається підприємницькою діяльністю, яка не пов’язана з алкоголем, та просить міського голову користуватися перевіреною інформацією. Нещодавні заяви мера, які лунали в ефірі ТРК «ВІККА», депутат Роман Діскант прокоментував «Прочерку».

Нагадаємо, у програмі «Відкритий діалог», що на ТРК «ВІККА», міський голова звинуватив Дісканта у тому, що він продає алкоголь вночі та в радіусі школи. Тим самим депутат не виконує рішення міськради.

Фото сайту «Про Головне»

Фото сайту «Про Головне»


– Мені приємно, що мене звинувачують не в тому, що я вкрав три мільйони або шмат землі, не торгую за завищеною ціною тріскою, не краду комунальне майно, не отримую відкати від СУБів... Якщо це єдиний мій «гріх», то я правильно дію як підприємець, а саме – даю робочі місця, – прокоментував заяву мера Роман Діскант.

Він зазначив, що його підприємницька діяльність не пов’язана з продажем алкоголю. Торгівлею займається його дружина.

– Є законодавство, яке регулює продаж алкоголю для усіх міст. І вона (дружина, – ред.) його дотримується. А рішення міськради є незаконним. До речі, проти нього не я суджуся, а група підприємців. І у суді першої інстанції вони свою правоту вже довели, – сказав пан Діскант.

Замість того, щоб «шукати гріхи», Роман Діскант порадив меру проаналізувати, чому за відставку виконкому проголосували усі присутні депутати, крім «вільних демократів».

– У нас завжди було багато питань до виконавчого комітету. І я задоволений, що його неефективність побачили не лише опозиціонери, а й «регіонали», – зазначив Роман Володимирович.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100