На переконання міського голови Черкас Сергія Одарича, кожен депутат, що голосував за розпуск виконавчого комітету, має у цьому особистий інтерес. Про це він заявив у програмі «Відкритий діалог», що на ТРК «ВІККА».


Свою заяву Сергій Одарич аргументував прикладам. Зокрема мер розповів про «батьківщинівця» Романа Дісканта, який «має у місті мережу ресторанів, нічних клубів та торгових точок».

– Це один з тих кількох підприємців, які не виконують рішення міської ради про заборону продажу алкоголю і тютюну після 22:00, який не виконує рішення виконавчого комітету про заборону продажу алкоголю у радіусі шкіл. Все одно продовжується торгівля алкоголем. Більше того, він судиться з міською радою, намагається через суд скасувати рішення про заборону продажу алкоголю. Зрозуміло, що він проти цього виконкому, який наполягає припинити продаж алкоголю в місті у нічний час, – розкритикував депутата Сергій Одарич.

Далі під гарячу руку потрапив і голова фракції Партії регіонів у Черкаській міськраді Ігор Мельников. Він, за словами Одарича, просив у мера землі для депутатів.

– У суботу він приходить до мене на роботі і каже: «Сергію Олеговичу, ну так давайте ж все-таки депутатам дамо землю… Наріжемо земельки отам навпроти парку «Ювілейного», ділянку, отам, від заправки і до заводу телеграфної апаратури. Давайте депутатам роздамо по десять соток!» Я сказав: «Ігоре, це у вас, можливо, у попередніх радах щось таке було можливо. Зараз позиція принципова моя і «вільних демократів». І нас достатньо для того, щоб заблокувати будь-які такі рішення. Ніхто з депутатів не отримає ніяких преференцій, ніяких земельних ділянок і таке інше. Перестанете бути депутатами – звернетеся як звичайні громадяни. Можливо, наступна каденція вам якусь землю надасть. Але ніхто вам не дасть ділянку під спилювання». Така розмова була. Зрозуміло, чому Ігор Мельников хоче виконавчий комітет розігнати, погрожувати міському голові відставкою, імпічментом. Для того, щоб все-таки схилити, поставити міського голову на коліна, щоб він дав «добро» на дерибан землі.

Мер згадав і про «регіонала» Сергія Отрешка, якому «пообіцяли не порушувати кримінальну справу»

– Він вкрав з міського бюджету три мільйони гривень! Виграв підряд на ремонт вулиці Одеська, отримав аванс у розмірі три мільйони гривень, не виконав робіт, гроші не повернув і не збирається повертати, – розповів Сергій Одарич.

Наступним Сергій Олегович розкритикував і свого соратника Дениса Жмаєва. Нагадаємо, після його голосування за розпуск виконкому мер пообіцяв виключити Жмаєва зі своєї команди.

– Йому пообіцяли, що ось цей «генделик» – ринок на Пастерівській ніхто не буде чіпати, ніхто не буде закривати і все – він уже виконує вказівку і голосує за розпуск виконавчого комітету, – розповів про Жмаєва мер.

Опісля він підвів риску усіх своїх суджень:

– Тут просто десятки меркантильних інтересів зійшлися, вони об’єдналися, і вийшла ось така кульмінація під загальним керівництвом нашої місцевої Партії регіонів і особисто Сергія Борисовича Тулуба, – підсумував міський голова.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100