реклама

реклама

Співробітники карного розшуку Одеської області в результаті проведених оперативних заходів затримали іноземного громадянина за злочин, що кваліфікується Кримінальним кодексом України як торгівля людьми.

Як повідомили в УМВСУ в Одеській області,25-річний громадянин однієї з азіатських держав, який проходив навчання в одеському університеті на факультеті фізичної культури, був затриманий оперативниками в аеропорту у пункті пропуску «Бориспіль» під час перетину митного контролю.

Разом з іноземним студентом на авіарейс також мали намір потрапити четверо українських дівчат, віком від дев’ятнадцяти до двадцяти восьми років, - мешканки Черкаської, Миколаївської, Кіровоградської областей та міста Одеси.

- Як встановлено, чоловік організував відправку та намагався вивезти українок до своєї батьківщини з метою їх подальшої сексуальної експлуатації, - проінформував в.о. начальника відділу по боротьбі з торгівлею людьми управління карного розшуку ГУМВС в Одеській області майор міліції Микола Кульчицький. - Однак, дана інформація своєчасно стала відома одеським правоохоронцям, які виїхали до Борисполя та затримали торгівця живим товаром разом з його підопічними.

Слідством розпочато кримінальне провадження за знаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 149 КК України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини), відповідальність за який передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років. Затриманого поміщено до Одеського ізолятору тимчасового тримання.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100