реклама

реклама

Цього тижня у Черкасах вийшов спеціальний випуск газети «Молодь Черкащини». У виданні міститься низка матеріалів з критикою міського голови Черкас Сергія Одарича та його команди з Партії вільних демократів. Поширюється газета безкоштовно у поштові скриньки.

Фото з групи «Черкащина: захисти свій вибір» із соціальної мережі «Фейсбук»

Фото з групи «Черкащина: захисти свій вибір» із соціальної мережі «Фейсбук»


  Газета починається зі статті з назвою «Черкаси без Одарича: за чьто?». У ній йдеться про те, що «кар’єра Сергія Одарича – історія зрад, шантажу та використання політичних партнерів задля досягнення власної корисливої мети».

Не менш яскравими є й інші сторінки газети. Зокрема, у газеті міститься передрук з «Антенни» – «Нардеп-регіонал: Міський голова Черкас непокоїться лише про долю свого портфеля», де нардеп від Партії регіонів Олег Царьов критикує мера та звертає увагу на його «непрофесійну роботу та неефективність його керівництва».

З критикою міського голови виступає і голова Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

Також з посиланням на прокуратуру надрукована стаття «На ремонті черкаських доріг вкрали гроші» та «Тут приховані бюджетні гроші».

Одарич лише радіє такій пропаганді своїх опонентів

Одарич лише радіє такій пропаганді своїх опонентів

Сам герой «Молодіжки», мер Сергій Одарич лише вітає вихід «губернаторської газетки». Він вважає, що спецвипуск допоможе донести до громади міста зміст політичного протистояння в Черкасах – «губернатор Тулуб намагається запровадити в місті ручне управління шляхом усунення міського голови». Про це міський голова написав у соціальній мережі Фейсбук:

- Таки дійсно кампанія з усунення міського голови може увійти в підручники піару. В главу "Як робити не треба", - пише Сергій Одарич. - Сиділи ми і ламали голови, як же повідомити громаді міста, що губернатор Тулуб намагається запровадити в місті ручне управління шляхом усунення міського голови. Зрозуміло, треба друкувати спецвипуск газети, розклеювати плакати тощо. На все це потрібні кошти. І немаленькі.
Аж ось наші опоненти все зробили за нас! І газетку губернаторську надрукували-рознесли, і навіть бігборди розклеїли.
Дякую, Сергію Борисовичу (Тулуб – Ред.) і Валентино Борисівно (Жуковська – Ред.), що заощадили наші час і ресурси! :)
ПС. Опонентам на майбутнє. Найбільше люблю прийоми айкідо - використовувати енергію противника проти нього самого.

Газета була традиційно, які і всі випуски «Молодіжки», надрукована у друкарні ФОП Журило. Водночас на офіційному сайті спецвипуск газети ще  не розмістили (http://mch.com.ua/index.php)

Як відомо, газету «Молодь Черкащини» пов’язують з головою Черкаської ОДА Сергієм Тулубом та місцевим осередком Партії регіонів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100