реклама

реклама

Згідно з шефською програмою ПАТ «Азот», 10 черкаських шкіл протягом 5 років отримуватимуть допомогу для вирішення своїх нагальних потреб.



Домовленості між керівництвом «Азоту», директорами шкіл та батьківськими радами знайшли своє відображення в угодах про шефство, які було підписано вчора.

За словами почесного президента ПАТ «Азот» Валентини Жуковської,  не всі школи міста мали за честь укласти шефську угоду з найпотужнішим підприємством Черкас. Школи відбиралися за кількома критеріями, а саме: найслабша матеріально-технічна база, найбільша кількість дітей, батьки яких працюють на «Азоті», дітей із малозабезпечених родин тощо. Щасливчиками стали ЗОШ №2, 4, 5, 10, 12, 13, 18, 20, 21, 22.


Так, директор школи №12 Алла Іванова надзвичайно рада, що її заклад матиме такого надійного шефа, як ПАТ «Азот».

– У першу чергу, ми відчуватимемо захищеність, тому що нарешті буде до кого звернутися по допомогу в надзвичайних ситуаціях, – зауважує Алла Іванова. – Разом із батьківським колективом ми звикли самотужки вирішувати проблеми навчального закладу. Б’ємося як риба об лід, а все майже на місці. Проте з таким шефом, я впевнена, справи підуть краще.

Тієї ж думки й голова ради школи №12 Вікторія Шурубура. Каже, що, крім підтримки матеріально-технічної бази школи, підприємство обіцяє також проводити екскурсії для дітей, що дуже важливо у виборі ними майбутньої професії.

– Мій син 11-класник ніколи не був на тому ж «Азоті», – зауважує пані Вікторія. – Для нього це було б відкриттям. Можливо, він пов’язав би своє життя із хімічною промисловістю.

Десять черкаських шкіл уклали довгострокові шефські стосунки з ПАТ «Азот» з метою створення та реалізації спільного плану розвитку матеріально-технічної бази навчальних закладів, покращення освітнього процесу, сприяння творчій самореалізації шкільної молоді, створення умов для позашкільної освіти тощо.


– Мені б хотілося, щоб кожна школа міста мала свого шефа в особі будь-якого підприємства, що працює на території  Черкас. «Азот» стане хорошим прикладом цьому і відновить традицію підтримки навчальних закладів, – підкреслює Валентина Жуковська.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100