реклама

реклама

Екс-мер Черкас Сергій Одарич не платить нічого своїм адвокатам Валентині Теличенко та Наталії Даньковській, які захищають його інтереси в суді. Про це Сергій Одарич повідомив в коментарі «Прочерку».

Мер у відставці мотивував свою позицію тим, що це його друзі. Зокрема, про Валентину Теличенко він відгукнувся так:

– Ми дуже-дуже давні друзі і однодумці. Валентина на таких же умовах допомагала мені на виборах - 2010.

Але ж людині десь треба принаймні проживати, коли вона приїздить до Черкас?

– Вона проживає у мене вдома.

На уточнююче запитання, чому ж все-таки юристи, хай і по-дружбі, але витрачають свій час на справу Одарича, екс-мер відповів так:

– Виникає питання, навіщо я витрачаю свій час на дитячий баскетбол? Або на розбудову політичноі команди?.. Я щасливий тим, що мені завжди вдавалося об'єднувати людей не заради грошей. Це довше і важче. Але надійніше. І, головне, приємніше, – запевнив Сергій Одарич.

Нагадаємо, 24 квітня на позачерговому засіданні Черкаської міської ради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень міського голови Сергія Одарича. Згодом «відставлений» мер подав позов у Соснівський районний суд Черкас із вимогою скасувати рішення міськради. Суд мав відбутися 17 травня, однак через неявку сторони відповідача, засідання перенесли на 23 травня.

Екс-меру Черкас на суді допомагає відома адвокатка Валентина Теличенко, яка супроводжувала судовий процес і виграла два євросуди у справі Юрія Луценка. Вона також захищає Юлію Тимошенко.

Нова черкаська влада, у свою чергу, найняла іншого відомого адвоката – Андрія Федура. Він вів багато «гучних» українських справ – справу Миколи Агафонова, справу Гонгадзе, банку «Слов'янський», Бориса Колеснікова, Костянтина Затуліна, Анджея Аделаджіта ін. Влада запевнила, що Федур боротиметься проти Одарича всього за тисячу гривень.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100