реклама

реклама

Міський голова у відставці Сергій Одарич сьогодні під час прес-конференції запевнив, що новий міськвиконком «уже активно приступив до дерибану посад».

– Уже відбулася низка призначень. Як планувалося і обіцялося депутатам, уже працевлаштований Жмаєв (Денис Жмаєв – депутат Черкаської міської ради, – ред.) на «хлібне місце» – комунальне підприємство «Черкаські ринки». Працевлаштований Валерій Воротник (депутат Черкаської міської ради, головний редактор газети «Антена», – ред.), – говорить Сергій Олегович. – Таким чином почали виконувати обіцянки. Жмаєву дали нагоду створити ще одну Пастерівську (скандальний ринок на вулиці Пастерівській, – ред.) на розі вулиць Толстого-Горького. Місце абсолютно не пристосоване до ринку. Очевидно, що із завтрашнього дня у нас там буде копія Пастерівської (ринку на Пастерівській, – ред.): стоятимуть машини, фури на газонах в смітті тощо. Наскільки мені відомо, планується ще близько десяти таких ринків. Наступний етап – на «Митниці», в Південно-західному районі. Тобто у дворах будинків буде поширюватися досвід організації ринку на вулиці Пастерівській.

За його словами, тривають «кадрові» бесіди із керівниками департаментів та комунальних підприємств.

– У них (представників нового міськвиконкому, – ред.) логіка така: «у нас до вас (керівників департаментів та комунальних підприємств, – ред.) ніби нічого немає, але ви ж розумієте, що посада квотна і ми повинні задовольнити домовленості, які були з депутатами досягнуті. Тому триває пресинг на працівників, – запевняє Сергій Одарич. – Із учорашнього дня почалися «безпредєльні» рішення про звільнення людей. Зокрема, працівника відділу патронатної служби Віктора Чубенка без його згоди викинули на вулицю. Він отримав розпорядження про звільнення і все.

Як зауважує екс-мер, у нього є таке відчуття, що «Господь-Бог пообіцяв представникам нового міськвиконкому, що жодна волосинка із їхньої голови не впаде, оскільки прокурори на них дивитися не будуть, суди судити їх не будуть».

– Абсолютне нехтування законами, я вже не кажу про принципи якоїсь моралі, – зазначив Сергій Одарич.

Нагадаємо, що із 22 травня по 22 серпня на розі вулиць Толстого-Горького в Черкасах проведуть ярмарок із продажу сільськогосподарської продукції та продуктів її переробки.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100