реклама

реклама

Кількість звернень до оперативної служби зростає щорічно, а от умови, в яких трудяться працівники служби, є незадовільними. Про це під час нещодавньої наради в міськвиконкомі сказав в. о. міського голови Віктор Білоусов.

За його словами, у 2010 році за телефоном 15-05 звернулося 51,5 тис. звернень, у 2011 – 62 тис. звернень, у 2012 – 71 тис. звернень.

– Уже сьогодні за п’ять місяців – 41 тисяча звернень. Така ж ситуація і з електронними зверненнями – за п’ять місяців вже 13 тисяч, – констатував Віктор Федорович.

Водночас він вже бачить дві проблеми в роботі служби. Одна з найголовніших – надто повільне реагування комунальних підприємств на повідомлення оперативної служби.

Також, за словами Білоусова, працівники оперативної служби трудяться у надто малому приміщенні.

– Працівники вже не раз зверталися щодо зарплати, умов виконання службових обов’язків. Сьогодні у приміщенні 30 кв. метрів працюють 6 осіб, до речі, працюють і вночі. Умови, звичайно, такі, що… Але ніхто не реагує, меблі ще «від царя Панька». Працівники кажуть, що в таких умовах складно працювати. Їм потрібно створити нормальні умови для роботи, – прокоментував Віктор Білоусов.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100