реклама

реклама

«Учора підтвердилася відверто цинічна сутність черкаських правоохоронних органів. Соснівський РВ УМВС у Черкаській області засвідчив, що експертиза, проведена щодо футболок із закликами «Бий жидів», не вбачає антисемітизму та розпалювання міжнаціональної ворожнечі, яка мала місце у Черкасах 6 квітня», - йдеться в повідомленні прес-служби Черкаської обласної організації «Батьківщина».


«Ми підозрювали що так станеться, бо ж влада всілякими способами намагалася захистити провокаторів, яких сама ж і найняла. Але ми не очікували, що влада настільки нахабна і недолуга, що вона настільки не поважає нас, громадян України, що може в очі нам брехати цинічно і відверто. Саме такі відчуття сьогодні викликає у черкащан висновок «експертів», згідно з яким в напису «Бий жидів» не вбачається нічого поганого. Про це повідомив начальник Соснівського РВ УМВС міста Черкас Руслан Висоцький».

«Висновок експертизи, де прямо вказано, що це не є проявом антисемітизму, зв’язує нам руки» – цитує міліціонера прес-служба опозиції.

Обласна організація партії «Батьківщина» ніколи не погодиться з таким висновком. Бо він не лише покриває злочин, він також створює жахливо небезпечний прецендент, коли будь-який за змістом публічний відверто злочинний заклик можна простою маніпуляцією визнати безневинним. Це прямий виклик суспільній злагоді і правопорядку. Ми виступаємо рішуче проти таких псевдоекспертиз та вимагаємо проведення неупередженого розслідування, аби не допустити розгорання суспільно небезпечних явищ в Україні. Про це інформує прес-служба Черкаської обласної організації «Батьківщина».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100