реклама

реклама

Понад 300 дітей планують прийняти з червня по серпень на базі юних моряків, що в селі Свидівок. Уже вчетверте там проведуть літній спортивно-оздоровчий табір для вихованців школи моряків і дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста.

– Ми плануємо провести оздоровлення в чотири зміни по 14 днів кожна. Діти відпочиватимуть, тренуватимуться і харчуватимуться безкоштовно, всі витрати на себе бере міська рада, – розповідає директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради Ірина Топчій.


Повноцінні підготовчі роботи на сьогодні заважає проводити вода, що вийшла з Дніпра і частково залила базу. Організатори чекають, поки вона зійде. Першу зміну попередньо планують розпочати 1 липня. У першому заїзді відпочиватимуть юні моряки та спортсмени секції морського багатоборства.


Окрім відпочинку, на дітей чекатимуть основи рукопашного бою, стрільба з пневматичної зброї, футбол, баскетбол, волейбол, теніс, водні види спорту, теоретична та культурна програма, інформують у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100