реклама

реклама

Депутат Черкаської міської ради, директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький відповів на критику почесного президента ПАТ «Азот» Валентини Жуковської щодо нераціонального використання коштів на придбання колеса огляду. Відкритий лист до Жуковської депутат розмістив на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук».

Радуцького зачепило, що Валентина Жуковська відвертається від проекту, який він активно лобіює (фото Лариси Меженової, мережа Фейсбук)

Радуцького зачепило, що Валентина Жуковська відвертається від проекту, який він активно лобіює (фото Лариси Меженової, мережа Фейсбук)


Лист розпочинається словами подяки Радуцького за те, що Валентина Жуковська «почала опікуватися проблемами міста Черкаси».

«За Вашої ініціативи створено дитячий табір у парку 50-річчя, Ви проводите зустрічі з директорами шкіл і завідуючими дитсадочків, цікавитеся питаннями освіти. Ваша думка дуже важлива», – переконує Олександр Романович.

Водночас, запевняє Радуцький, є ще думка жителів міста, «які згадують «Колесо огляду» приємними спогадами».

«Після створення у 2007 році комунального підприємства «Дирекція парків» влада неодноразово обіцяла, що, нарешті, «Колесо огляду» з’явиться у парку 50-річчя, і люди з задоволенням із висоти пташиного польоту зможуть милуватися краєвидами схилів Дніпра. Тому про доцільність ухваленого депутатами Черкаської міської ради на сесії рішення про спрямування 1,5 мільйони гривень на придбання нового атракціонного комплексу «Колесо огляду» можна ще посперечатися», – впевнений депутат.

Він запевняє, що придбання атракціону ніяк не вплине на зарплати освітян.

«Ніяким чином поява атракціону не повпливає на заробітні плати освітян, тому що він буде придбаний за рахунок бюджету розвитку, а зарплата освітянам нараховується із загального фонду бюджету, і це делеговані державою зобов’язання. Крім того, цей атракціон допоможе утримувати парки та сквери міста у належному стані», – йдеться у листі Радуцького.

Насамкінець директор КП «Дирекція парків» рекомендує Валентині Жуковській сісти за круглий стіл з депутатами та обговорювати шляхи поповнення бюджету міста.
«Є дуже багато пропозицій, з ухваленням яких Ви, Валентино Борисівно, дійсно можете допомогти місту, а не тільки вести неконструктивну критику. Як приклад, одне із перших джерел раціонального використання міського бюджету: переглянути угоду між ПАТ «Азот» і КП «Черасиводоканал», в якій, на мою думку, 30 мільйонів гривень на рік – це завелика сума, необхідна для обслуговування очисних споруд, якими користується і саме підприємство ПАТ «Азот». Ще є багато про що поспілкуватися. Чекаємо на Вашу відповідь», – від імені всіх депутатів звернувся Радуцький.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100