реклама

реклама

У Черкасах тривають гідравлічні випробовування мереж ВП «Черкаська ТЕЦ». Сьогодні, 25 червня, комунальники приступили до третього етапу перевірки мереж.

Зокрема, найближчими днями тест на міцність складатимуть тепломережі по вул. Калініна, вул. Вербовецького, вул. Різдвяна та вул. Рябоконя. Тож тимчасово в будинках, розташованих на цих вулицях, буде відсутнє гаряче водопостачання, зазначають у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Начальник управління житлово-комунального господарства департаменту ЖКК Черкаської міської ради Алла Грохольська повідомила, що в рамках підготовки до роботи в опалювальний період 2013-2014 років у місті вже проведено перший та другий етапи гідравлічних випробувань теплових мереж ВП «Черкаська ТЕЦ» у мікрорайоні «Митниця», по вулицях Сєдова, П.Комуни, Дашковича, Благовісна, Леніна, Піонерська, Пастерівська, Богдана Хмельницького, Рози Люксембург (між вулицями Фрунзе та Ільїна), а також у центральній частині міста.

Крім цього, вже проведені гідравлічні випробування теплових мереж від 18 котелень КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» із 33 існуючих.

– На сьогодні виявлено 28 поривів на мережах ВП «Черкаська ТЕЦ», з яких ліквідовано 15. Також 70 поривів виникли на мережах КПТМ «Черкаситеплокомуненерго», з них вже ліквідовано 24, – розповіла Алла Олександрівна.

Нині в Черкасах без гарячої води лишаються будинки, підключені до мережі ВП «Черкаська ТЕЦ», яка проходить по вул. Благовісна від вул. Пастерівської до вул. Дашковича.

– На зазначеній мережі виявлено два великих пориви: по вул. Смілянська – вул. О. Дашковича і на перехресті вул. Благовісна – вул. Пастерівська. Крім цього, на ремонт зупинено котельні по вул. Петровського, 8/1, вул. Красовського, 10 та 12.

Також виконується заміна тепломережі від котельні по вул. Красовського та капітальний ремонт теплових мереж до житлових будинків по вул. Калініна, 62, 64, 68, 70, вул. Толстого, 15 та вул. Г. Сталінграда, 31, 33, – проінформувала Алла Грохольська.

За її словами, бригади «Черкаської ТЕЦ» та «Черкаситеплокомуненерго» працюють максимально оперативно, ліквідуючи пориви, щоб до кінця цього тижня забезпечити місто гарячою водою.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100