Депутат Черкаської міської ради, керівник «Дирекції парків» Олександр Радуцький пояснив у коментарі сайту «Про головне», чому взяв на себе місію представлення колективу 34 школи директора Віталія Дейнеги.

 — Я представив директора, бо департамент освіти не працює. Того дня, 20 червня, напередодні відпусток було зібрано колектив школи, наскільки мені відомо, з ініціативи департаменту освіти. Людей зібрали на 16.00. Я, як депутат міської ради, опікувався темою незаконного звільнення директора школи, приходив на зустрічі колективу, тому особисто за 20 хв. до початку подзвонив у департамент освіти і запитав, хто поїде представляти директора. У нас саме закінчилася сесія міськради. Я почув від начальника управління освіти Євгена Степка, що їхати до людей ніхто не збирається. Тоді я, як депутат, а не як керівник «Дирекції парків», виконав цю місію — зачитав наказ (а він вже був на руках у директора), яким його поновлено на посаді відповідно до рішення суду, - сказав Олександр Радуцький. - Я у своїх діях не бачу нічого поганого, бо якщо колектив зібрали, то представник департаменту освіти та гуманітарної політики мав прийти до колективу, а не з’ясовувати стосунки з директором. Я виконав делеговані мені, як депутату, повноваження. Тому переконаний, що Віктору Федоровичу Білоусову потрібно, в першу чергу, запитувати у департаменту освіти, чому вони не виконують своїх повноважень.

На запитання, чи правда те, що у кулуарах кажуть, що Радуцький хоче очолити освіту у Черкасах, він відповів: «Радуцький не хоче очолити освіту, йому продовжили контракт керівника «Дирекції парків», тому роботи вистачає. Але є людські відносини, і колектив школи не можна було ігнорувати», — пояснив Олександр Романович.

Нагадаємо, що в. о. міського голови Черкас Віктора Білоусова обурює, що минулого тижня депутат міської ради, директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький представив педагогічному колективу навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I-III ступенів–ліцей спортивного профілю №34» нового директора Віталія Дайнегу, який відсудив свою посаду в суді. Це, на переконання в. о. мера, є повноваженнями департаменту освіти та гуманітарної політики.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100