реклама

реклама

«Я вірив, що Партія регіонів зможе підняти економіку країни. Але розчарувався і вийшов із неї, бо після виборів на керівні посади в місті призначили людей, які себе не зарекомендували. Практично – з біржі», – зізнався в інтерв’ю «Газеті по-українськи» екс-мер Кам’янки Володимир Тірон.

Він балотувався на мера від соціалістів. Устигнув за півроку налагодити освітлення вулиць, ремонтував дороги.

«Робив це за свої гроші, які мені, до речі, не повернули. Але працювати толком не дали. Завели дві кримінальні справи, почали тягати по судах, вважай, через день. 4 червня прокуратура повідомила, що знову будуть перевіряти – за анонімкою. Нібито я незаконно заволодів земельною ділянкою. Зрозумів, що це останнє попередження. Володимира Гарнагу, мого попередника, торік звинуватили у хабарництві, забрали і за добу відбили нирки – за кілька днів він помер. У цієї влади закону немає. Ще раніше хотів зустрітися із губернатором. Та передали, що це неможливо. Мабуть, через те, що виражаю інтереси громади, а не керівника області», – зазначає Володимир Тірон.

«Зараз обов'язки мера виконує секретар міськради Віра Мушта. Вона вирішила на наступній сесії скласти повноваження. Я хочу її переконати, щоб залишилася. Не можна сьогодні в місті провести нові вибори мера. На них треба великі гроші, а бюджет і так не витримує. А ще вибори — це час. А рішення по опаленню треба приймати уже зараз. Прошу залишитися і заступників, які збираються йти. Буду їх консультувати, допомагати. Може, колись повернуся, як зміниться ситуація», – говорить екс-мер.

Нагадаємо, що 4 червня міський голова райцентру Кам'янка на Черкащині 59-річний Володимир Тірон склав свої повноваження. «У цієї влади закону немає, — сказав на прощання. — Я не хочу долі мого попередника».

Володимир Гаранга помер торік після того, як його затримали працівники СБУ за звинуваченням у хабарництві. Володимир Тірон переміг на виборах 16 грудня 2012-го. Йшов від Соціалістичної партії. До виборів керував дорожньо-будівельною організацією «Інтербудтехсервіс».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100