Черкаська школярка Олена Задорожня стурбована тим, що в Черкасах 30 червня із 15.00 до 18.30 вкотре проведуть молодіжний захід «StreetWars» (вуличні війни). Лякає дівчину й місце проведення заходу – Перекоп (пляж поблизу кафе «Марина»), який в народі називають Косою смерті.

– «StreetWars» – це не просто велике скупчення людей, які обливають один одного водою! – запевняє дівчина. – На моїх очах діти, котрих або кидали, або вони самі стрибали у фонтан, травмувалися.

За словами Олени, коли проводять цей захід, інші люди, які не беруть участь у ньому, не мають змоги відвідати парк, щоб посидіти в холодку.

– Після цих «війн», Долина Троянд, де раніше проводили цей захід, була просто залита водою, не кажучи вже про сміття та пляшки, які залишали по собі учасники дійства. Через це трава гниє, залишаючи стійкий і досить неприємний аромат. Фонтани набувають непрезентабельного виду. Робота прибиральниць стає пекельною після заходу, – перераховує недоліки дівчина.

На думку черкащанки, захід вже давно вийшов за межі «культурного» і є просто хуліганством.

– Мережею Інтернет пролетіло відео, де учасники «StreetWars» обливали водою автобус маршруту № 21. Коли відчинилися двері автобусу, учасники-дикуни залили водою весь салон автобуса! Водію нічого не залишалось, як просто поїхати геть і випустити людей на наступній зупинці. Це вже не просто розвага. Дітей потрібно вчасно зупинити. Але це зробити немає кому! Так, цей захід заборонили проводити в Долині Троянд, тож організатори вигадали альтернативу – Перекоп, або як його ще називають «Коса смерті». Гучна назва, не правда ж? Щоправда, організаторів це аніскілечки не турбує. Не хвилює це й самих учасників. А те, що це – найнебезпечніше місце, що це – незареєстрований пляж і там щорічно гине до 10 людей, вони просто не беруть до уваги! – гнівається Олена Задорожня.

Щоб збільшити зображення, натисніть на нього

Щоб збільшити зображення, натисніть на нього


Зважаючи на це черкащанка просить адміністрацію міста Черкас «взяти до уваги це досить травматичне і небезпечне дійство під назвою «StreetWars».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100