Початок літа черкаська молодь відсвяткувала масштабними змаганнями з обливання в Долині троянд, пише «Черкаський спорт».


У таких спосіб понад півсотня черкаських хлопців та дівчат проводжала весну та зустрічала літо.


– Це дуже весело, ми всі зблизилися, більше друзів стало, звісно. Це цікаво, я хочу, щоб більше було таких заходів у Черкасах. Ми не просто обливаємося водою, а бігаємо, змагаємося, намагаємося намочити якомога більше людей і при цьому лишитися максимально сухими,– говорить учасниця заходу Владислава Розанова.


Дрес-код заходу був мокрий одяг. Обов’язковим атрибутом кожного учасника водної битви – пляшка з водою. Близько чотирьох годин хлопці та дівчата обливали один одного та перехожих водою, купалися у фонтані. Сухим не лишився ніхто. 


На думку черкащанки Тетяни Гребінь, такі заходи потрібно проводити частіше. Жінка привела на водне протистояння свого сина та племінницю. Зізнається: такі заходи налагоджують контакт між дітьми різного віку.


– Мені дуже подобається! Я щаслива, що в нашому місті є такі свята для дітей. І я дивлюся, що тут будь-якого віку діти. Ми коли йшли, то мої діти питали, що, може, я не піду. А я відповіла, що стоятиму осторонь і фотографуватиму, – зізнається черкащанка.


Водні битви почали проводити в Черкасах ще минулого року. Тоді відбулося три таких заходи. Цьогоріч у планах черкаської молоді зробити свято води традиційним, адже воно не лише єднає учасників, але й допомагає боротися зі спекою.


– Мені дуже подобається, тут дуже цікаво, багато знайомих людей. Класно проводити час із друзями і знайомитися з іншими людьми. Такі заходи просто не лишають байдужими, хочеться бігати та веселитися, – ділиться учасниця заходу Софія Різник.

 

 

 

 


Усі фото – з блогу evgenzavr

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100