реклама

реклама

Серед 8 українців, які вибороли грант на вивчення протягом 5-ти місяців в США сільськогосподарської економіки, маркетингу та агробізнесу в умовах ринкової економіки, опинився і уманчанин.

Аспірант Уманського національного університету садівництва Олексій Коваленко виборов «путівку» на навчання за програмою «Faculty Exchange Program», пише «Умань.інфо».

– Із близько 30 охочих стати учасниками програми після конкурсного відбору затвердили 8 осіб. Це були представники різних аграрних вишів України, – розповідає Олексій. – Навчання розпочнеться в липні. Окрім теорії, нам проведуть ознайомчі екскурсії на приватні підприємства агробізнесу, щоб зрозуміти й отримати досвід з перших рук щодо принципів та практики управління. До того ж, навчання та практику організатори поєднають з екскурсіями країною.

Довідка

Програма обміну викладачами (FEP) була започаткована в 1994 році. Суть програми полягає в організації стажування протягом п’яти місяців для викладачів вищих навчальних закладів у вузах США для того, щоб розширити їхні знання в галузі сільськогосподарської економіки, маркетингу та агробізнесу в умовах ринкової економіки протягом 5-ти місяців.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100