Міський голова Черкас у відставці Сергій Одарич обурений ставленням голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба до одного з найбільших операторів на ринку зернових України – підприємства «Нібулон».

Зокрема, екс-мера зачепила фраза Тулуба щодо того, що «Нібулон» не ходив коридорами влади, аби довести до депутатів доцільність їхніх звернень.

– Я хочу Сергію Борисовичу нагадати, що коли ми відкривали Центр надання адміністративних послуг, то він дуже активно висловлювався, щоправда по писаному (може, він не розумів, що говорить), про те, що ЦНАП – це перша і остання точка, куди приходить заявник. Прийшов підприємець, подав документи, прийшов, отримав рішення і більше нікуди не ходить! Ні по яких коридорах обласної чи районної влади!.. – емоційно розкритикував заяву Тулуба Сергій Олегович.

Далі він «переклав» слова губернатора на «загальнозрозумілу мову».

– У перекладі на загальнозрозумілу мову це означає, на скільки я розумію, що представники підприємства повинні взяти чемодани і зайти в коридори обласної влади, потикатись по кабінетах, куди ж занести. Я навіть знаю, кому із заступників пана Тулуба треба заносити ці чемодани. Я різне бачив, але так, щоб публічно від одного з найбільших інвесторів Черкащини вимагали дати хабара, – такого ще не бачив! – наголосив Сергій Одарич.

Він вважає, що Сергій Тулуб втратив відчуття реальності.

– Сергій Борисович вже десь відірвався від землі та полетів… Зовсім повірив у свою повну безкарність, – запевнив Сергій Олегович.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100