Археолог Михайло Сиволап написав заяву на звільнення з Черкаського національного університету ім.. Б. Хмельницького за власним бажанням. Про це в коментарі «Прочерку» повідомив директор інституту історії і філософії ЧНУ ім. Б Хмельницького, професор Василь Мельниченко.

– Він написав заяву за власним бажанням. Працював у нас на 0,5 ставки. Михайло Павлович, в основному, працював на польовій практиці та вів деякі семінари. У нас частина викладачів не має повного завантаження, – зазначив Василь Мельниченко. – Через звільнення Сиволапа ми змушені нині змінювати програму практики. Уклали угоду з Національним заповідником «Чигирин» і студенти зараз проходять практику там. Тож порушень навчального процесу немає.

Уже після відпустки, в якій в цей час перебуває Михайло Сиволап, його керівництво розглядатиме подальший формат співпраці з науковцем.

– Я готовий продовжувати розбудовувати з Михайлом Павловичем музей археології і після звільнення, якщо він виконуватиме вимоги організації робочого процесу. Ще є час це обговорити, – сказав Василь Мельниченко. – Щодо критики, яку я читав на деяких сайтах на свою адресу, то зауважу, що я не якийсь самозванець. Мене обрав колектив на посаду керівника факультету. А як керівник я зобов’язаний когось виправляти, критикувати, якщо є недоліки. Можливо, декому це й не подобається…

Нагадаємо, як раніше повідомляло наше видання, археолога Михайла Сиволапа вже наступного місяця звільняють із Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Зараз він перебуває у відпустці, однак заява на звільнення вже написана. Як повідомляють джерела «Прочерку», Сиволап став заручником з’ясування міжгрупових та міжособистісних стосунків, які мають місце в інституті історії і філософії.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Колега 05.12.2014 23:55
Павловича сховали від кримінальної справи. Мова йде не про ті гроші, що збирали на харчування в експедиції. А він ї його прихильники цього не розуміють і незаслужено паскудять порядних людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Студент 21.11.2014 22:54
Щоб не проходити практику студенти відкуплялися, що є криміналом. І не треба робити з Павловича святого і когось звинувачувати. За все треба відповідати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100