реклама

реклама

 Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб розцінює заяви екс-мера Черкас Сергія Одарича про погрози на адресу його дружини Анжели Одарич як свідоме політичне маніпулювання. Про це голова Черкаської ОДА повідомив через свою прес-службу, реагуючи на запитання «Прочерку».


«Людина сама вирішує для себе, кому вірити, а кому ні. Я розцінюю подібну інформацію Сергія Одарича як свідоме політичне маніпулювання. Наскільки мені відомо, поширені Сергієм Олеговичем факти не підтвердились, тому взагалі вважаю некоректним коментувати цю заяву, – зазначає Сергій Тулуб. – А журналістів просив би бути уважнішими щодо висвітлення того, що політики говорять чи пишуть на своїх інтернет-сторінках, оскільки оприлюднення інформації у соцмережах не передбачає відповідальності».

«Особливо це стосується ситуацій, коли мова йде про людину та її репутацію, яка може постраждати внаслідок поширення неправдивих фактів. Перш за все потрібно перевірити інформацію у всіх причетних сторін, а вже потім поширювати її у ЗМІ», – наголошує Сергій Тулуб.

Нагадаємо, у суботу міський голова Черкас у відставці Сергій Одарич написав у «Фейсбуці», що голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб причетний до залякування його дружини.

Натомість Головне управління Міндоходів у Черкаській області категорично заявило про непричетність працівників Міндоходів області до телефонних дзвінків з погрозами суб’єктам господарської діяльності, зокрема Анжелі Одарич.

Також прокуратурою міста Черкаси зареєстроване кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 206, ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення службових повноважень та протидія законній господарській діяльності).Досудове розслідування проводить прокуратура міста Черкаси.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100