Екс-мер Черкас Сергій Одарич завершив знайомитися із матеріалами кримінальної справи, яка була порушена проти нього черкаською прокуратурою. Активна фаза розслідування розпочалася одразу після того, як Соснівський районний суд відмовив екс-меру Черкас у поновленні на посаді. Останні кілька тижнів Сергій Одарич трохи не щодня ходив до слідчого, вивчаючи матеріали справи.

-  Нічого нового чи додаткових доказів у справі не з’явилося. Як на мене, усе шито білими нитками. Ті звинувачення, як намальовані, не підтверджуються доказами. Абсолютно стверджую, що жодні звинувачення не доведені слідчим, - розповів під час ефіру на ТРК «ВІККА» Сергій Одарич.

Він зазначив, що усі клопотання, які він і його адвокати заявляли в ході розслідування щодо додаткових доказів, допитів свідків, проведення очних ставок, були відхилені слідчим і судами.

-  Докази, які ми вимагали долучити до справи, не були долучені, свідки, яких ми просили допитати, не допитані, потерпілі, яких потрібно було допитати повторно – не допитані. Жодне клопотання не було задоволено. Все автоматично йшло на відхилення, - говорить Сергій Одарич.

Після отримання обвинувального акту, прокуратура спрямує матеріали справи до суду. Саме там у відкритому судовому засіданні можна буде заслухати усі доводи сторін, а також на власні очі побачити на чому ґрунтуються доказова база проти Сергія Одарича.

Довідка: Сергію Одаричу інкримінують незаконне звільнення працівників міськвиконкому в період його першої каденції 2007-2008 років. За весь цей час справа багаторазово перевірялася прокуратурою і жодного разу не знаходили підстав для порушення кримінальної справи.

Про це інформує прес-служба екс-мера.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100