реклама

реклама

 Учора в черкаській багатоповерхівці, що знаходиться в районі вулиці Шкільна за адресою Чайковського, 50 через гідравлічні випробування в квартирах прорвало труби. Про це «Прочерку» повідомили обурені мешканці будинку.


– Увечері на батареях з’явилися тріщини. Труби прорвало лише в чотирьох квартирах, але вода полилася аж до першого поверху. Текло зусібіч – і з балконів, і з розеток. У зв’язку з цим зараз в нас з восьми під’їздів шість вимкнуті від електрики! – скаржаться люди.

Хто відшкодовуватиме людям збитки – вони не знають. Їх житлово-будівельний кооператив №22 обслуговує Черкаська ТЕЦ, проте звідти людей переадресували до «Черкаситеплокомуненерго». А там навпаки…

– Наш сантехник зробив перед гідравлічними випробуваннями все необхідне, що стосується заглушок тощо. Тож хто винен, неможливо з’ясувати. Учора на службі 1505 нам порадили: «дзвоніть завтра», – бідкаються люди і хочуть писати колективного листа до мерії.

Ні з заступником в. о. мера Павлом Карасем, ні з директором департаменту житлово-комунального комплексу виконкому Черкаської міської ради Олександром Риджанічем поки не вдається зв’язатися. Повідомляється, що чиновники на нараді…

Читайте також: ТЕЦ не визнає вини у затопленні будинку

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100