реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб залишився вкрай незадоволеним доповіддю міського голови Канева Віктора Ніколенка під час обласної колегії.


Зокрема, губернатора цікавила підготовка міста до прийняття туристів. Вислухавши Ніколенка, Тулуб заявив, що вважає за доцільне доручити комісії облради розглянути підсумки соціально-економічного розвитку міста Канева, діяльності міськради і особисто міського голови Віктора Ніколенка на виїзному засіданні комісії обласної ради і на сесії обласної ради через місяць.

– І дуже прошу запросити мене за засідання міськради. Я б хотів побувати. Термін – місяць, – знову наголосив Сергій Борисович.

Відтак у вересні, за вказівкою очільника області, мають бути розглянуті результати в комплексі за всіма напрямками.

– Мені дуже неприємно. Я нещодавно був там (у Каневі, – ред.) на об’єктах. На жаль, як той казав: «Був на Марсі. Не побачив там слідів людини», я не побачив слідів міського голови. А заголовочок гарний зробили з тієї презентації: «Влада подивилась на 200 років», – навів Сергій Тулуб, очевидно, приклад із висвітлення візиту обласного керівництва до Канева в межах підготовки до святкування ювілею Шевченка. – Але треба докласти зусиль для конкретних результатів. А ви (Віктор Ніколенко, – ред.) більше в політиці ніж у вирішенні конкретних проблем міста. А я б вам запропонував не політикою займатися, а вирішенням конкретних проблем.

реклама

Коментарі  

 
-1 #5 лорпаав 01.08.2013 15:49
700 тис. НА ВСЕ!!! На асфальтування 54 км. доріг, на будівництво соціально культурних обєктів, на створення туристичної галузі і т.д. при чому 23 % дефіцит бюджету. В міській раді 25 з 46 представники від опозиційних сил! Ну як тут в політику не грати???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 Loki 01.08.2013 13:00
Шо такое опыт! Чисто работает. Думаю, отпечатков пальцев он тоже не оставляет. Проверку следователя выдержал. Их человек!!!))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 очі бачуть 01.08.2013 12:52
ато він не знає що Канів занепав до такого стану в якому ще ніколи не бував.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 На самом деле... 01.08.2013 12:20
Всі ми не можем зрозуміти якого б*са *ерой лізе у місцеве самоврядування? Взагалі хто він такий для мера міста Канів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Фугас 01.08.2013 12:12
Старая гвардия даже когда спит - все видит, слышит и ... вставляет! (внимание на фоточку)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100