реклама

реклама

sunn До кінця літа у Черкасах у Долині троянд з’явиться «сонячний годинник». Ініціатором та натхненником його появи є міський голова Черкас Сергій Одарич. Він переконаний, що «сонячний годинник»  стане своєрідною «родзинкою»  Долини троянд  і міста загалом. Про це повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

За словами начальника відділу дизайну міського середовища та реклами Оксани Поліщук, «сонячний годинник» представлятиме собою циферблат, діаметром близько 15 метрів, з елементами кованого декору. Нині розробляється дизайн і оформлення самого сонячного мірила, на якому в обов’язковому порядку буде присутня символіка міста.

Подібні годинники встановлені у багатьох містах України. Черкаський же відрізнятиметься від українських аналогів своєрідним дизайном.

— Ми хочемо зробити так, щоб цей годинник слугував місцем зустрічі для закоханих пар, які призначатимуть біля нього побачення. До того ж сама людина зможе брати участь у процесі визначення часу. Це буде цікаво, — обіцяє Оксана Поліщук.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Санитар 24.02.2011 14:08
Годинник.... это хорошо. НО вы проедьте по главной улице города!!! Яма на яме!!!
ГДЕ ДОРОГИ :D :D :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Stranger 24.02.2011 01:40
Отремонтированы х дорог не будет, то хоть достопремичател ьность появится.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 firewall 23.02.2011 14:01
Идея просто супер!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100