реклама

реклама

За сміття черкасці платитимуть більше і окремо від квартплати. Виконавчий комітет Черкас виокремив плату на вивезення сміття із загального складу квартплати та затвердив новий, більший розмір сплати за послугу. Відповідне рішення було ухвалено 24 лютого.

– Питання вичленення складової по вивезенню твердих побутових відходів назріло вже давно. Півроку тому ухвалено норму накопичення. Але через те, що змінити або відкоригувати тариф на утримання будинків і прибудинкових територій дуже складно, її так і не введено у дію. Через це має збитки КП «Черкаська служба чистоти», – пояснив в.о. директора департаменту житлово-комунального комплексу міськвиконкому Василь Стариков.

З 1 березня вартість вивезення сміття збільшиться з 23,16 грн. до 35,23 за 1 куб. У перерахунку на одну особу це становитиме 5,82 грн. на місяць.

реклама

Коментарі  

 
+3 #12 Kotovsky 28.02.2011 10:44
Цитую Сергей Кузляев:
Почему э ропощем-то, господа?:)

Такой слог!!! Вы, уважаемый, так и не научились отвечать на поставленный" вопрос. Суть не в том, в какой коммунальный карман платить, а в том, что уже надоело платить за НЕ ОКАЗАННЫЕ услуги! А второй вопрос был - кто и по каким параметрам этот тариф "посчитал". Очевидно существует некая СРЕДНЕПОТОЛОЧНА Я тарифная сетка, на которую все комунальщики и ссылаются.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #11 Андрій К. 27.02.2011 18:07
Сподіваюся, що будуть вивозити сміття регулярно. Я думаю, що люди готові платить і 6 грн на особу, аби ми всі бачили кінцевий результат - вийшов на подвір'я, а сміття не має, і ти думаєш, о, бо ми ж заплатили. А зараз, що відбувається, платиш, а сміття лежить, смирдить, кішки і собаки розтягують його.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #10 Сергей Кузляев 27.02.2011 17:46
Раньше уборка и вывоз мусора входила в состав тарифов на квартплату.
Естественно, если росла стоимость тарифов на вывоз мусора, то и возрастала квартплата.
Саме странное: тогда все кричали "Ду, мусор вывозят, а что делает ЖЕК!?"
Сейчас вывели услугу на вывоз мусора из состава тарифов на квартплату и теперь будут плаитить ее отдельно.
Почему э ропощем-то, господа?:)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 Світлана 27.02.2011 17:02
Хочеться сподіватись, цю суму вилучать з платіжок по квартплаті, адже раніше вивіз сміття враховувався саме там. Можливо невдовзі нас очікують платіжки за повітря?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #8 УМ 27.02.2011 15:58
Питання вичленення складової по вивезенню твердих побутових відходів назріло вже давно. Півроку тому ухвалено норму накопичення."
В програме на выборы мера,ПВД и его молодой команды, такого пункта не было. Поэтому избирателям надо требовать отставки всего депутатского корпуса за обман.Будут протесты и будет реакция губернатора и правительства, а не будет, будете по Т.Г. Шевченку... німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть. Тому,що земли Черкаської громади не буде, все буде Калитчене або маркиза Карабаса.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 УМ 27.02.2011 15:42
Причины коррупции носят универсальный характер и одинаково проявляют себя в самых разных странах мира. Чем больше степень присутствия государства в экономике и общественной жизни, тем больше возможностей для коррупции у его служащих. А чем больше возможностей — тем сильнее желание их преумножить.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 Alt... 27.02.2011 15:38
Действительно интересно, как считается норма мусора на одного человека. У нас семья три человека, выношу мусор 2 раза в неделю по одному мусорному пакету (35 литров). И тогда выходит, что я 1 куб мусора вынесу за: 1000л/70л = 14 недель! и это 3 человека. Вообщем как всегда посчитали как им выгодно да и все, никакой экономической составляющей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #5 спецкор Егор 27.02.2011 15:29
з повагою до міськради,але ж у нашому містечку успіху ***, судячі з контейнерів є принаймі три служби по утилізації відходив - але ж навіть вони не справляються,су дя по обуренню ***,з крупногабаритни ми відходами(ялинк и навіть досі не вивезли у Черкаській зоопарк,де доречі розміщують 10 слоненяток для резиденції Петрика П"яточкіна(Як писав раніше ваш покірний слуга -СпецкорЕгор ))Тому може подорожчення вивезення сміття може призведе до розуміння (***)того що треба не скаржитись на на все місто контрастів що населення не так смітить на мусорниках а їх добре і частіше прибирати.зповагою спецкор Егор.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #4 655 27.02.2011 14:20
Якщо служба чистоты не хоче - то нехай не прибирає, найдуться інші фірми, все місто засмічене, доріг немає, а *** на Мадейрі відпочиває..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #3 Оксана 27.02.2011 13:16
Дуууже цікаво! А де обрахунки, скільки "кубів" сміття "виробляє" та "особа"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100