реклама

реклама

Сьогодні в Долині троянд зіркова ведуча «Нового каналу» Ольга Фреймут обрала серед черкащан агентів, які допоможуть їй у зйомках нового шоу «Війна світів. Ревізор проти шефа».

На зустріч із Ольгою Фреймут прийшли близько сотні черкащан. Були це, в основному, учні, студенти та мами з візочками.


Коли на доріжках Долини троянд з’явилася ведуча, місцеві жителі провели її до місця зйомок гучними оваціями.


Привітавшись, Ольга відразу пояснила, чому попросила своїх шанувальників зібратися.

– Ми знімаємо проект «Війна світів. Ревізор проти шефа». Він створений для того, щоб знайти зірку ресторанного бізнесу. 12 учасників шоу зараз плавають на кораблі Україною. Це буде супер-цікаво. Подивитися програму можна із 13 жовтня в ефірі «Нового каналу», – проанонсувала новий проект пані Фреймут. – Увечері в ресторані «leБалкон» учасники організують вечір у французькому форматі. Чесно, мені страшенно не подобається цей ресторан. Він якийсь дивний. Я ще не була там на кухні. Не знаю, може, в Черкасах інше враження про цей заклад, але мені він не дуже подобається.


Ольга Фреймут зазначила, що їй потрібні агенти ревізора – люди, які візьмуть участь у зйомці.

– Агенти на зйомках створюватимуть провокації, тому що ресторанне життя – це завжди провокація: то сік виливається, то невчасно подається їжа, то примхливі клієнти, – відразу ввела в курс справи ведуча.

Першим агентом Ольги Фреймут стала дівчина, яка бувала в Парижі.

– Я приймаю вас в агенти ревізора, – говорила, обіймаючи студентку медколеджа Світлану, пані Фреймут. – Були в Парижі – це достойно.

Світлана ж із друзями приготувалася до зустрічі з головним «ревізором» країни – вони прийшли, одягнувши білі халати, що є показником чистоти та стерильності в іншій програмі Ольги Фреймут – «Ревізор».


Стали помічниками Ольги в новому проекті також черкащани, які змогли пояснили, що таке «консоме», «фрикасе» та «анчоуси».

– Зустріч була дуже діловою. Як бачите, я не співала, не танцювала. Я тут поговорила по-діловому. Дивний вийшов формат, – підсумувала Ольга Фреймут.

Тут на допомогу прийшла та ж таки студентка Світлана з медколеджу. Своїм співом дівчина вразила всю знімальну групу шоу, тому Ольга Фрейму навіть попросила шеф-редактора проекту Олену Моренцову використати пісню у вечірніх зйомках.


Довідка

«Війна світів. Ревізор проти шефа» – це ресторанне реаліті-шоу, яке спрямоване на те, щоб знайти кращого ресторатора країни. Усі 12 учасників проекту мають спільну мрію – відкрити власний ресторан. Вони подорожують на кораблі по Дніпру, зупиняючись у 12-ти містах, де проходять ряд випробовувань. Завершальним етапом змагання в кожному місті є організація вечора в місцевому ресторані. На це в учасників є всього 24 години. Ведучі Арам Мнацаканов та Ольга Фреймут мають пильнувати, вчити та наставляти учасників.

Зйомки вже відбулися в Києві та Каневі. В останньому місті свої вміння учасники шоу демонстрували в «Княжій горі». У Черкасах учасників приймає «leБалкон». Далі зйомки триватимуть у Кременчуці, Дніпродзержинську, Дніпропетровську, Запоріжжі, Нікополі, Новій Каховці, Херсоні, Миколаєві та Одесі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #6 Фром 18.09.2013 15:51
Так, реально, хай би в пельменній провели зйомки. А то облаяли заклад, а можливості для реваншу не дали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Вышинский 10.09.2013 21:47
Пусть Фреймут пойдёт в Макдональдс и выстроит всех в очередь. А то там толкаются, каждый хватает что видит. Очередь должна быть как в мире людей. Кастинги что она устраивают никому не нужны. Пустая трата времени, бесмысленно. Пусть займётся Макдональдсом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+36 #4 Гурман 10.09.2013 07:54
Зашел вчерась в пельмеху (не, не на вокзале) сотку пропустить, а там - среди дня шухер до небес, полы шампунькой моют, столы ялозят аж скрипит. Спрашиваю - че случилось? Ответ убил: "Фреймут в городе!". Типа как фашисты вошли. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Маститый ресторатор 10.09.2013 02:43
бывает на балконе чтото протухнет и завоняется, вот и выбрали название для "ресторана" в тему
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Олег 10.09.2013 01:21
Лондонская официанка-международник тоже многим в Черкассах "страшенно не подобається". :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 поціновувач 09.09.2013 17:48
действительно,с транновастый рест с неприятным затхлым запахом
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100