реклама

реклама

Голова Черкаської обласної організації партії «УДАР» Віталій Іляшенко вважає, що кандидатам, які йтимуть на перевибори в «проблемних» округах, розслаблятися не можна, а особливо – кандидату по 194-му виборчому округу Миколі Булатецькому. Таку думку «ударівець» висловив сьогодні під час «круглого» столу руху «Чесно» на тему «Чи відбудеться все ЧЕСНО 15 грудня?».

– Від партії «УДАР» хочу ще раз підтвердити, що наш лідер Віталій Кличко підтримує кандидатів, які перемогли на виборах і в яких незаконно забрали перемогу. Зрозуміло, що розслаблятися не можна, особливо кандидату по 194-му виборчому округу Миколі Булатецькому. Ви бачите, що його опонент (Валентина Жуковська – почесний президент ПАТ «Азот», – ред.) взяв шефство над десятьма школами Придніпровського району й посилено проводить зустрічі в дворах із виборцями. Очевидно, із метою ліквідувати той великий розрив, який виник на попередніх виборах (як відомо, за результатами виборів Микола Булатецький на виборах до Верховної Ради України восени 2012 року обійшов свого найближчого суперника – самовисуванку Валентину Жуковську – на 12 тисяч голосів, – ред.), – припускає Віталій Іляшенко.

«Ударівець» вважає, що на перевиборах 15 грудня явка виборців буде меншою, тому прогнозує, що скоротиться і розрив між кандидатами.

– Потрібно створювати центр захисту голосів для того, щоб відстояти голоси і дбати про встановлення результатів. Вибори призначили після проведення саміту у Вільнюсі. Не до, а після. І фраза «після» означає, що вони (очевидно, пан Іляшенко має на увазі представників влади, – ред.) можуть робити все, що завгодно: можливо, фальсифікувати, можливо, відпрацьовувати нові технології, – говорить про варіанти розвитку подій у грудні голова Черкаської обласної організації партії «УДАР».

На його думку, до центру захисту голосів мають входити юристи, журналісти, мобільні групи, забезпечені відеофіксацією, та найголовніше – народні депутати та депутати на місцях.

– Я вважаю, що міжнародні спостерігачі не приїдуть у достатній кількості, а якщо й приїдуть, то одиниці. Бо вибори будуть після саміту. Якби це було до саміту, відбувався б якийсь моніторинг, контроль, таким чином потрібно розраховувати на власні сили, – пояснює свою позицію пан Іляшенко. – У Каневі видно, що кандидат від опозиції (Леонід Даценко, – ред.) працює із виборцями, а опонент, той же Губський, не працює. Мабуть, планує зробити те ж саме, що зробив восени, – припускає «ударівець».

У той же час, Віталій Іляшенко вважає, що на 194-му окрузі голоси захистити буде легше.

– Округ черкаський – це міський округ. Тут голоси захистити легше, бо компактно розташовані великі дільниці. А в 197-му окрузі із міст – тільки Канів та Золотоноша. Решта – сільські дільниці. Тому на тих округах за доставкою протоколів до ОВК треба буде ретельніше спостерігати. Сподіваємося, що партія «УДАР» матиме свої квоти в ЦВК і, відповідно, це будуть додаткові люди на дільницях, які дбатимуть про захист голосів, – запевняє представників опозиції Віталій Іляшенко.

реклама

Коментарі  

 
-1 #9 УДАР центр 18.09.2013 13:18
Цитую Ударівка:
Віталька,ти таке ще молоде,а вже навчився кр*сти.Віддай гроші за вибори.

Приведіть конретні факти крадіжок Іляшенка.Якщо лише один підтвердиться,й ого терміново буде звільнено з посади та виключено з партії.Коли таких фактів не буде попросимо Вас вибачитись.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 ирина 18.09.2013 08:34
ох и балаболы ж.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Ударівка 17.09.2013 23:55
Віталька,ти таке ще молоде,а вже навчився красти.Віддай гроші за вибори.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 ЛВВ 17.09.2013 19:58
Авторитет упал после врадиевской ходы. Чтобы восстановить утраченное, надо работать во дворах очень напряженно, а не расслабляться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 ЛеняМанхэттэнский 17.09.2013 17:39
Авторитетного в политических кругах нельзя не послушать.
Многих депутатами сделал, и главное, чтобы в этом "центр захисту голосів" было достаточно коньяка и фанаток!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 будячок 17.09.2013 15:46
Цитую Чукча:
Он, на что намекает? Повторить "врадиевскую ходу" на Канев или пирушку в ночном клубе "манхетен"??? :o


якщо опонент взяв шефство над десятьма школами, то Булатецькому над такою ж кількістю борделів..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Чукча 17.09.2013 15:17
кандидатам, які йтимуть на перевибори в «проблемних» округах, розслаблятися не можна, а особливо – кандидату по 194-му виборчому округу Миколі Булатецькому.
***
Он, на что намекает? Повторить "врадиевскую ходу" на Канев или пирушку в ночном клубе "манхетен"??? :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #2 Дід Трохим 17.09.2013 15:06
Ну та якраз. Шоб Булатецький - і не розслабився.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 йексперт 17.09.2013 15:00
хай розслабляється бо скоро отримає задоволення
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100