Після літньої перерви перше в Черкасах некафе «Time is…» оновило свою роботу. На повторному відкритті закладу для відвідувачів заспівали гурти «Сонце в кишені» та «Лампочка».


Під час тривалої перерви у некафе оновили інтер’єр. Зокрема, стіни прикрасили фотографіями своїх відвідувачів і чорними паперовими метеликами. Також на одній зі стін повісили карту світу. У майбутньому, запевняють у закладі, меблі некафе обшиють мішковиною.

Утім, основна концепція закладу залишилася незмінною: тут слід платити лише за час перебування. Натомість відвідувачі отримують безкоштовні каву/чай, печиво, можуть у вільному доступі користуватися планшетом, ікбоксом, телевізором. На поличках охочі можуть взяти почитати книги.

У новому «сезоні» в некафе планують проводити тематичні вечори. Наприклад, вечори м’ятного чаю, меду, домашнього печива тощо. Також тут хочуть проводити зустрічі з цікавими людьми: музикантами, письменниками, художниками.


Зокрема, на 22 вересня у некафе «Time is…» запланований бранч, що розпочнеться о 12:00.

«Бранч – зустріч між сніданком і обідом. Для всіх, кому не потрібен привід для свята, і тих, у кого привід вже є – весілля, день народження, дівич-вечір, baby shower. У неділю ми подивимося на те, як влаштовують свята ті, хто не хоче бути як всі, спробуємо тортики, пироги, тістечка і печиво від наших партнерів, сфотографуємося у «фотобудці» і познайомимося», – інформують своїх відвідувачів у офіційній групі черкаського некафе організатори.

Некафе «Time is…» розташоване за адресою бул. Шевченка 274/1 (навпроти ПК «Дружба народів», вхід біля аптеки).

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Пасічна 20.09.2013 20:43
Цитую незнайка:
Это в пристройке к прокуратуре?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 незнайка 20.09.2013 17:37
Это в пристройке к прокуратуре?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Плагин отсутствует 20.09.2013 17:19
для малолеток :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100