Екс-глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський вже у цьому місяці підпише документи на погашення боргу Черкаського деревообробного комбінату перед Пенсійним фондом. Про це він повідомив у інтерв’ю «ЛігаБізнесІнформ». Нагадаємо, що цей борг Михайло Бродський обіцяв погасити торік у листопаді.

– Я особисто не повинен Пенсійному фонду нічого. Є підприємство, до якого має відношення моя сім'я, і яке знаходиться в процесі банкротства. Так, є борг в 1,5 млн.грн. Зараз з Пенсійним фондом проводяться переговори, і ми вийшли на підписання договору про те, що мій син заплатить за це підприємство, щоб зняти юридичну проблему. Ось ми вже декілька місяців ведемо переговори. Обласне відділення Пенсійного фонду поки відмовляється дати офіційний документ, тому що в законі це не прописано - там сказано, що борг можна погасити лише через процедуру банкротства, – зазначив Михайло Бродський. – Я вже вийшов на центральний офіс Пенсійного фонду, думаю, що в березні підпишемо документ на погашення цієї суми. Процес виявився не таким простим. За законодавством ви не можете прийти і погасити борг за когось. Сам голова Пенсійного фонду Черкаської області сказав, що діятиме лише згідно із законом. Можете запитати у нього.

реклама

Коментарі  

 
-1 #4 Хеви металл 03.03.2011 14:41
Ещё один пожар и очередная площадка для продажи готова,и уже и платить незачем и некому.Миша и Серёжа разрулят ситуацию.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Левко 03.03.2011 08:50
Ой Суходрищев так уж Суходрищев.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Левко 02.03.2011 23:48
*** как всегда нагло врет
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #1 Валерій К. 02.03.2011 17:40
Бродський-Одарич прийшли на ТЕМП коли там працювало 3000 працівників, зараз меньше сотні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100