реклама Делікат

Учора в Черкасах невідомі поширили у поштові скриньки фальшиву газету «Українська правда». Видання віддруковане в Києві накладом один мільйон примірників.

Фото "Прочерку"

Фото "Прочерку"

У газеті піддаються критиці як опозиціонери, так і регіонали. Крім того, вміщені розважальні матеріали, зокрема, про відому телеведучу Оксану Марченко.

Цікаво, що у вихідних відомостях головним редактором вказана Олена Притула, яка курує відомий інтернет-сайт «Українська правда». Втім, як вже неодноразово наголошувало інтернет-ЗМІ, у друці «Українська правда» не виходить.

Як інформують на самому сайті «Української правди», за останній місяць в деяких областях України з'явились фальшиві газети «Українська правда». Вони вільно розповсюджуються серед громадян.

Крім того, в Інтернеті з'явився повний клон «Української правди», на сторінках якого були опубліковані матеріали направлені проти журналістів «Української правди».

Ніякої реакції правоохоронних органів щодо цього поки що немає, попри публічне звернення редакції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Просто виборець 30.09.2013 13:40
Правоохоронні органи ДЕ? А де, як раз в цей час зайняті вирощуванням гвоздик, які так полюбляє їх начальник і де тільки можна їх вручає...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 ТЕТЯНА 30.09.2013 13:36
правооохоронні органи ДЕ?чого чекають поки ім на блюдечке с гол.коемочк. принесуть".НЕ ЖДИ СПОДІВАННОІ ДОЛІ,вона не прийде..."пРАЦЮЙТЕ ХЛОПЦІ ЧИ ЯК ВАС ....поліція? від зміни мість "СЛАГАЕМИХ"нічого не змінюеться
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 незнайка 27.09.2013 16:03
Ну и что? Данная статья тоже без указания автора и источника получения информации Не хочешь-не бери в руки платить не заставляют Пока тратятся чужие деньги побезмозглому-пусть тратятся Надеюсь налоговая служба обратит внимание
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Виктор 27.09.2013 15:58
Что-то вспомнилось
"Выборы, выборы
Депутаты... ироды!"

Готовимся господа, готовимся к выборам. То ли еще будет! )))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100