реклама

реклама

Депутат Черкаської міськради Микола Булатецкий, який знов братиме участь у виборах по округу №194 як кандидат від «Батьківщини», вважає, що його конкурентом повторно стане Валентина Жуковська, почесний президент ПАТ «Азот», що належить Дмитру Фірташу. Про це пише forbes.

«Вона активно працює в окрузі. Наприклад, проводить зустрічі з жителями, на яких критикує владу, вимагає, щоб чиновники звітували перед жителями про результати своєї роботи, і так далі» – розповідає Булатецький.

Він упевнений: в Жуковської немає шансів на перемогу. У липні члени команди опозиціонера проводили соціологічні виміри, які показали, що його рейтинг в окрузі, – 30%, у екс-мера Черкас Сергія Одаріча – 18%, в Жуковськой – 13%.

«Але Одарич вже заявив, що не братиме участь у виборах. До дня голосування залишився мало часу, тому, швидше за все, влада знов підтримає Жуковську. Її кандидатуру лобіює глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, адже вона – двоюрідна сестра близького до нього Валерія Хорошковського (у інтерв'ю Forbes він цю інформацію спростував)», – міркує Булатецький.

Ще один варіант, який не виключає кандидат: на вибори піде губернатор Сергій Тулуб, а Жуковська братиме участь у виборах мера Черкас (проте Тулуб заперечив те, що йтиме на вибори).

Жуковська на питання, озвучені по телефону, і смс-повідомлення не відповіла. Але судячи по її сторінці в Facebook, вона явно зацікавлена в підвищенні популярності в місті: практично щодня в соцмережі з'являються її звіти про зустрічі з городянами і фотографії, зроблені в ході грмоадських слухань з її участю.

реклама

Коментарі  

 
-3 #10 Свобода 11.10.2013 19:31
Скільки жуліковської троликів намалювалося. На минилих виборах Булатецьких набрав більше 40 %. Ось вам і вся соціологія. Це факт. Кому не подобається - хай піде і удавиться. Разом зі своєю "розсудливою".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #9 В точку 06.10.2013 20:33
Булатецький і Даценко вважають, що спілкування з людьми "не царское это дело",
нехай електорат довольствується їхніми інтерв"ю, прес - конференціями для самих себе. А під час виборчої кампанії можна ощасливить своєю персоною мешканців округу, похвалити себе і очорнити опонпнтів. А Жуковська часу не марнує, запустила лохотрон.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #8 Руїни подолано!!! 06.10.2013 19:45
Може шансів у Жуковської і немає. А невже такі великі шанси у Булатецького? Мені здається, що Булатецький видає бажане за дійсне, як підтверження цієї думки, міфічних 30%, які собі намалював Булатецький. Уже почалися дзвінки, із штабу Булатецького, участникам минулорічних виборів з пропозицією попрацювати БЕЗКОШТОВНО на ціх виборах, так сказати, за "ідею". Тільки за яку "ідею"? За особисте збагачення родини Булатецьких? За те щоб він збудував ще декілька хатинок на березі Дніпра? Чи щоб купив ще декілька ТОЙОТ для обслуговуваня своєї челяді. Чи така "ідея" потрібна черкащанам? Люди почали прозрівати хто такий Булатецький і це всіляє надію на ймовірність появи нових облич на 194 округу, які варті будуть довіри і які незаплямували себе постійною брехнею.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #7 Виктор 06.10.2013 19:19
" У липні члени команди опозиціонера проводили соціологічні виміри, які показали, що його рейтинг в окрузі...."

Читая такие фразы, всегда улыбаюсь. Читатели, вы хоть раз видели чтобы подобные "опросы" говорили о том, что их кандидат не проходной???? Я лично не видел. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #6 Р*го—антифашист 06.10.2013 18:35
Саиовпевненість Булатецького межує з самодурістью! Всі хто знає Булатецького особисто, можуть підтвердити ,що по знеаажливому відношеню до людей він може
дати фору любому можливому конкуренту. Він вважає що весь світ йому аинен—такому великому Він колись був заступником Олійника. Думаєте між ними велика різниця? Невже на Черкащині немає достойних кандидатів?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #5 Кленов 05.10.2013 20:29
Проголосуют за того,кто громче будет кричать геть и клеймить "бандитську владу".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #4 Гадалка 05.10.2013 17:46
Розслабьтесь пан Булатецкий вам ничего не светит как и Жуковской впрочем.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-14 #3 Право 05.10.2013 17:35
А мені більше імпонує Жуковська: спокійна, адекватна, розумна і ЖІНКА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #2 блазень 05.10.2013 17:34
Хто ще вірить Булатецькому? :o
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #1 Жесть 05.10.2013 17:21
Второго Ляшка парламент и Сава Шустрый не выдержит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100