реклама

реклама

Директор ТОВ «Норка» Василь Бежинець запевняє, що при спорудженні звіроферми в селі Яблунів на Канівщині буде дотримано всіх екологічних вимог, пише газета «Нова Доба».

– Потужність ферми розрахована на близько 150 тисяч голів маточного поголів’я. Для будівництва і в перспективі на роботу нам буде потрібно майже 300 людей. І, звісно, у першу чергу, ми будемо брати жителів Яблунева та навколишніх населених пунктів. Зарплата становитиме від 3 до 4 тисяч гривень. До того ж, ТОВ «Норка» зареєстроване в Яблуневі... Це означає, що податки, зокрема, податок на доходи фізичних осіб, залишатиметься в сільській раді. А це чималі кошти – майже 2 мільйони гривень у рік. Щороку село отримуватиме 170 тисяч гривень спонсорської допомоги, – переконує директор фірми.

Крім того, Бежинець зазначив, що побоювання про зникнення води в селі даремні, оскільки ферма братиме воду зі своєї свердловини, яка черпатиме водні запаси з іншого рівня залягання. Гній підприємство вивозитиме в діючі гноєсховища Миронівської птахофабрики, а інші відходи утилізуватимуться спеціальними підприємствами.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Кодлов-Кублов 20.10.2013 18:19
Гринписа на вас нету. Вы в силу интеллекта даже не знаете что такое Гринпис))).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Loki 19.10.2013 21:17
"Норки - это не только ценный мех,...©" )).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 незнайка 19.10.2013 13:41
С откедашнего мясокомбината будут возить мясные отходы 300 тыс зверушек кормить нужно Президент Героя за млн тонн зерна поздравляет Нетелей на зверушек хватит?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100