Депутат Черкаської міської ради Микола Мирза не знає, за що його можуть виключити з депутатської групи «Вільні демократи». Про це він повідомив у коментарі «Прочерку».


– На останніх сесіях мене не було. Для мене стало новиною те, що збираються виключати. Причину я не знаю. Побачив по телевізору, як Сергій Олегович говорив, що Партія регіонів дозбирує голоси, щоб проголосували за Івакіна (за версією Одарича, заступника губернатора Едуарда Івакіна хочуть призначити першим заступинником в. о. мера Черкас замість Віктора Беззубенка - ред.). Мовляв, пропонують всякі блага… Але ж це не повинно бути причиною, бо я тільки в неділю прилетів, ні з ким не бачився, ніякі помічники губернатора зі мною не зустрічалися, – запевнив Микола Мирза.

Він збирається піти на засідання депгрупи та сподівається, що там почує, за що його хочуть виключити з лав «Вільних демократів».

– Чи буду я якось відстоювати свою позицію, залежить від того, як буде налаштована фракція, – зазначив депутат.

Він нагадав, що був одним з перших «вільних демократів», який наголошував на важливості голосування під час сесій.

– Я – депутат, коли ходив по людях, то давав обіцянки. У мене розписані плани аж до 2015 року. Треба і каналізацію зробити, і освітлення… Є дуже багато роботи, яку треба виконувати! Якщо я не ходитиму на сесії, то це все призупиниться. Якщо фракція ухвалить рішення не ходити на сесії, то я напишу заяву, здам та і все, – підкреслив Микола Олександрович.

Водночас він додав, що в лідерові «Вільних демократів» Сергію Одаричу не розчарований.

– Надзвичайно сильна людина. В нього є велика мета – розбудувати місто, зробити його найкращим, містом успіху. І він для цього докладав усіх зусиль. Так трапилося, що він – більше не міський голова, але ця справа має продовжуватися. Якщо ми заражені ідеєю розбудовувати місто, то не повинні зупинятися. Треба йти і голосувати на сесіях, – наголосив Мирза.

Нагадаємо, під час нещодавньої прес-конференції екс-мер Черкас, лідер «Вільних демократів» Сергій Одарич заявив, що на найближчому засіданні депгрупи розглядатимуть питання щодо виключення Баймурзи Бакашева, Миколи Мирзи та Сергія Гладких.

реклама

Коментарі  

 
0 #22 незнайка 01.11.2013 11:31
В жаждущих работы с повременной оплатой труда да с предусмотренной всерешаемостью ДЕФИЦИТА никогда не было сейчас нет Зазря что ли сейчас политиканствуют ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #21 ротор 01.11.2013 09:01
у Одарича принцип пішли одні, інших наберем. це для нього ще краще, свіжі вуха прийдуть на які лапшу можна вішати, бо старі кадри добре знають свого пастиря і тихо його ненавидять
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #20 Доярича геть! 01.11.2013 01:49
Цитую Виктор:
Цитую Денис Колесник:
...
Боюсь, что скоро он останется совсем один... :)))

Ты за себя бойся, как бы без работы не остаться))). Где ты только уже не работал, и отовсюду тебя пинают. Журналист ))))))))))))))) )))))))

Есть разница между пинком и тем,что человек сам уходит оттуда,где человеку не нравится пресмыкаться и идти против своей совести.И не **р гнать на нормального человека, одаричевские дешевые ш*вки....за брошенную косточку готовы упасть ниже плинтуса!Он смелый и самодостаточный человек, он всегда во всех ситуациях ни перед кем не пресмыкался, а уходил из принципа по справедливости! А вы сидите и всем выл*з*ваете за подачку!!!!Гань ба!!!!!!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #19 Філолог 31.10.2013 21:52
Хлопці на фото, не насміхайтесь своїми фізіономіями над вишиванками. Ви їх не достойні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #18 федор принципиальный 31.10.2013 20:38
Ни одного слова правды,лукавит, хитрит,мудрит,н ичего не понимает-это и есть мирза.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #17 Рокіч 31.10.2013 19:38
Чіп енд Дейл! Капец для Черкас!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #16 Антоніна 31.10.2013 19:38
Одарич та Мирза - два неука, які думали грабастити місто по-повній. а не тут то було!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #15 Армен 31.10.2013 18:40
Мирзу виганяють за те, що він за спиною Одарича почав створювати власну фракцію з депутатів вільних демократів. Одарич вчасно розкрив зраду і викинув інформаційну бомбу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #14 К.... 31.10.2013 15:36
Кальян ти навіть для Дахнівки вже набрид, тобі ой як далеко до твого ......... братика Стасіка...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #13 чало 31.10.2013 14:08
Цитую Хацьки:
Послухавши Миколу Мирзу можна сказати що це дєтсьекий лєпит або Бабка Бзд*риха сказала. Миколо, де ж ти дорогий так далеко був, що не зміг набрати телефончик свого товариша і кума Алєгіча і запитати все в нього... Але сталося зовсім по іншому, приїхав із далику додому виспався, наївся, подивився тєлік і інтернет, а до "кума" зателефонувати "забув"

а,кум обиделся и объявил---на выход???????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100