Уродженець Звенигородщини, лідер Партії захисників Вітчизни Юрій Кармазін, який балотується у нардепи за обухівським виборчим округом №94, вимагає відправити у відставку всіх членів Центральної виборчої комісії. Про це політик повідомив в ефірі «5 каналу», повідомляє «Газета по-українськи».

Зокрема, коментуючи ситуацію в п'яти «проблемних» одномандатних округах, Кармазін зазначив, що в них можна було обійтися без проведення довиборів народних депутатів. 

– У «проблемних» п'яти округах можна було і потрібно було встановити результати ще в 2012 році, – підкреслив кандидат у нардепи. – Тому я порушував і порушую сьогодні питання про відставку Центральної виборчої комісії. Я не заспокоюся і все одно буду вимагати відставки членів ЦВК, тому що вони (не встановивши результатів виборів, – ред.) скоїли злочин.


реклама

Коментарі  

 
+2 #4 Гонта 31.10.2013 23:38
Я вимагаю відставки уряду! Далі що? Пустомеля.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Loki 31.10.2013 20:04
Он, наверное, по местечковым законам и имеет право вымагать их отправить, но они, скорее всего, по своим неписанным, его просто пошлют! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Окружком 31.10.2013 18:41
Кармазін своє "вимагаю відставки" подав в ГПУ, МВС, чи тільки з голосу зробив як виправдання його участі в виборах? Як можна одночасно "не заспокоюватися, вимагати відставки ЦВК за злочин" і бути кандидатом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незнайка 31.10.2013 17:18
А то что часть выборцев уже ушла из жизни? Как с этим быть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100