реклама

реклама

Директор державного підприємства Міністерства оборони України «Сакський центральний військовий клінічний санаторій ім. М.І. Пирогова», депутат Черкаської міськради від Партії регіонів Олексій Арсенюк, якого у ЗМІ вже назвали кандидатом від влади (хоч він зареєструвався як самовисуванець) по черкаському округу №194, у коментарі «Прочерку» повідомив, що узгоджував своє рішення про самовисування з керівництвом партії.


Нагадаємо, раніше в Партії регіонів відмовилися від ідеї проведення з'їзду для висунення кандидатів, делегувавши таку можливість місцевим партійним організаціям в тих областях, де відбудуться вибори. І як повідомив виданню «Комерсант» перший заступник голови фракції ПР в парламенті Михайло Чечетов, висунення двох кандидатів по округах №194 і 197 Олексія Арсенюка і Миколи Ладана відповідно, було ініціативою регіональних партійних організацій: «вони рекомендували таких кандидатів в народні депутати, в керівництві Партії регіонів їх вибір підтримують».

– Це і є справжня демократія і партійне будівництво, – заявив Михайло Чечетов.

 

Черкаському депутату Олексію Арсенюку доводиться розриватися між Сакським санаторієм (вгорі) та черкаським розважальним комплексом «Бочка»

Черкаському депутату Олексію Арсенюку доводиться розриватися між Сакським санаторієм (вгорі) та черкаським розважальним комплексом «Бочка»


– З одного боку – це моє власне рішення, бо я живу в Черкасах і мені небайдуже, яким місто буде завтра. У цьому місті живуть мої батьки, діти, житимуть і внуки, тож звісно, за таких умов, будеш думати про Черкаси. Бо те, що робиться сьогодні в місті, ні в які рамки не вкладається, – зазначив Олексій Арсенюк. – А по-друге, я член Партії регіонів з 2001 року, тому звісно, що як людина команди, я виконуватиму завдання, яке мені поставлять.

Нагадаємо, що серед кандидатів в нардепи по округу №194 вже зареєструвалися й інші колеги депутата. Зокрема депутати Черкаської міськради Микола Булатецький та Олександр Радуцький. Проте Арсенюк ухилився від відповіді на запитання, кого вважає головним конкурентом.

– У кожного є свій рейтинг в місті. Знаємо, що Булатецький не вперше балотується в нардепи. Щось для міста зробив Радуцький, розвинувши черкаські парки. Я теж немало зробив для міста. А люди зроблять свій вибір. І думаю, люди зрозуміли, що не можна продавати свій голос за 150 гривень, а треба голосувати, думаючи, – сказав Олексій Арсенюк.

Цікаво, як стверджує сам кандидат в нардепи, проблем через віддаленість місця роботи від Черкас в нього не виникає. Хоч і в Черкасах Олексій Арсенюк має свій бізнес: загальновідомо, що він власника розважального комплексу «Бочка». При цьому депутат стверджує, що усі сесії міськради відвідує, тож займатися виборами теж встигатиме.

– Поспілкуйтеся з моїми колегами-депутатами. Я жодного засідання сесії міськради не пропустив. О восьмій вечора сідаю на потяг Сімферополь-Київ, що їде влітку через Черкаси, а взимку через станцію ім. Шевченка, що у Смілі. У вісім ранку потяг вже в Смілі. Я заїжджаю додому перевдягтися і одразу на сесію. Так само і назад до Сімферополя. А звідти до Саків 30 кілометрів, – розповів про свій графік роботи Олексій Арсенюк.

За інформацією Арсенюка, його робота дає результати. Торік чистий прибуток санаторію склав 19,5 мільйонів.

– У нас працює біля тисячі працівників і стільки ж відпочиваючих. Укладені угоди з 40 країнами. Це єдиний санаторій Міністерства оборони, який знаходиться на госпрозрахунку. Ми не чекаємо, коли нам заплатить казначейство. Заробляємо самі і витрачаємо самі. Торік я видав тільки премії людям біля 8 мільйонів. На 6 мільйонів закупив нового обладнання, – розповів Олексій Арсенюк. – Недарма торік мене визнали «Керівником року».

Водночас, на думку голови Черкаської обласної організації КВУ Максима Михлика, висунення Арсенюка не може свідчити про те, що влада нарешті визначилась зі своїм кандидатом і тепер буде активно його підтримувати і піарити.

– Офіційно Партія регіонів не оголошувала, якого саме кандидата буде підтримувати на цих перевиборах, і навряд чи зробить це взагалі. Тому висунення Арсенюка – скоріше його власна ініціатива, проте не виключено, що погоджена на вищому рівні. Перевірений і прогнозований технічний кандидат ніколи не завадить! – зазначає Максим Михлик. – Але, якщо він і зніметься в процесі виборчої кампанії, то такий варіант теж не стане сюрпризом. Для самого кандидата ця виборча кампанія, вірогідно, є проміжною і тактичною. Головне завдання, яке очевидно ставитиме перед собою пан Арсенюк, – це максимальна впізнаваність і пристойний відсоток голосів у Черкасах. Саме цей капітал він потім буде використовувати на виборах міського голови в 2015 році. На мою думку, успіх саме на місцевих виборах і є головною метою висунення пана Арсенюка на цих перевиборах.

реклама

Коментарі  

 
+8 #14 так чи ні 04.11.2013 17:13
А це не той Ладан, що сім років за розбій відс*дів?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #13 Нонконформіст 04.11.2013 16:39
Арсенюк, Радуцький, Жмаєв, Мамалига, Воротник, Гудзенко і т.д., і т.п. Земляки, це ж ми вибрали їх депутатами. Як казав професор Преображенський в "Собачому серці" "розруха не в туалетах, а в головах". В головах черкаських виборців.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #12 федор принципиальный 04.11.2013 15:24
Почитаешь,диву даешься,недаром Ленин говаривал"кухарка может управлять государством",а тут сторож мясокомбината на в*рованные деньги у черкащан построил "бочку",протянул туда дорогу,может лешу сразу в президенты-два сапога-пара.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #11 Чукча 04.11.2013 15:12
Хоть и нету в послужном списке "летчик", но сдается мне пролетит товарыщ. С одной обоймы, что и Мыкола Иванович, или одного пошиба, только цвета разного
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #10 Дід Трохим 04.11.2013 13:55
У мене таке враження, шо у ту партію по фізіономіях підбирають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 незнайка 04.11.2013 13:54
Нормально кадровая служба служит! С таким образованием таким послужным списком ДИРЕКТОР И КАНДИДАТ В НАРОДНЫЕ ИЗБРАННИКИ НА 5 ЛЕТ ПОГОДЯ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #8 тайга дрімуча 04.11.2013 13:29
а що ти зробив для міста крім Бочки? І звідки стартовий капітал на санаторій в сержанта міліції? Поділиться досвідом з земляками, як стать керівником року в майбутньому можна? це і буде перший вклад для молоді в місті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+26 #7 Нестрор Іванович 04.11.2013 13:07
Невже так прокрався, що йому конче мандат знадобився?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #6 nika 04.11.2013 13:06
Еще одни ур*а! Слепота! Куда ты прешься. Ведь наши придут и ты окажешься у стенки с ПР*гами!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+29 #5 111 04.11.2013 13:05
Абсолютно аморальный проходимец.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100