Генеральний директор Черкаської обласної державної телерадіокомпанії «Рось» Олександр Трухманов видав усне розпорядження усунути автора програми «Країна, яка нам потрібна» Валентина Чернявського від її створення, проте з розпорядженням у письмовому вигляді Чернявський до цих пір не ознайомлений. Про це йдеться в заяві Валентина Чернявського до Національної спілки журналістів України.

Валентин Чернявський - третій зліва

Валентин Чернявський - третій зліва

«Серед причин, які були озвучені керівництвом під час прийому, названі: безграмотність, моя естетична невідповідність та не якісна підготовка до програм. На прохання пояснити на чому ґрунтуються його твердження, керівник обласної телерадіокомпанії Трухманов О.Б. перейшов на ненормативну лексику», – стверджує Валенитн Чернявський, повідомляючи, що додає аудіо запис розмови до своєї заяви.

При цьому автор та ведучий програми «країна, яка нам потрібна» наголошує, що більше року її веде і жодних нарікань з боку керівництва і глядачів не виникало.

«Вважаю, що упереджене ставлення до мене, як до редактора ЧОДТРК виникло під час підготовки до запланованого ефіру ток-шоу «Країна, яка нам потрібна» (17.10.2013) та затвердженого в тематичному плані. Справа в тому, що тематика даної програми стосувались ходу виборчої кампанії 2013 року. Були запрошені відповідні гості і їх список на початковому етапі Трухмановим О.Б. був затверджений. За два дні до прямого ефіру, генеральний директор відмінив заплановану програму. Мотивацією було те, що я не запросив представника Центральної виборчої комісії, ЯКИЙ ПРАЦЮЄ У ЧЕРКАСАХ. На мої доводи стосовно того, що цієї людини фізично не існує, генеральний директор не звертав уваги», – інформує Валентин Чернявський.

Вихід ток-шоу «Країна, яка нам потрібна» на межі зриву, бо на сьогодні ніхто з працівників ТРК «Рось» не погоджується взяти на себе її створення.

«У той же час Трухманов О.Б. погрожував мені доганими, що призведе до подальшого звільнення з ЧОДТРК. Не так давно, через тиск з боку генерального директора з телекомпанії звільнився редактор Станіслав Кухарчук. Згодом за тих же причин звільнився гостьовий редактор Денис Колесник. Враховуючи вищевикладене вважаю, що на телерадіокомпанії створюються неприйнятні умови для роботи», – заявляє Валентин Чернявський і просить НСЖУ захистити його інтереси як редактора.

Перший секретар Національної спілки журналістів України та голова Черкаської обласної організації НСЖУ Сергій Томіленко у коментарі «Прочерку» висловив своє занепокоєння ситуацією, що склалася на телеканалі «Рось». За його словами, у ЗМІ вже не раз лунали скарги журналістів на керівництво ОДТРК, що потребує більшого привернення уваги з боку медіа спільноти до цієї проблеми. Нині заява Валентина Чернявського знаходиться на розгляді в медіа юристів.

У свою чергу, сам керівник ОДТРК «Рось» Олександр Трухманов у коментарі «Прочерку» повідомив, що не бажає коментувати ситуацію, зауваживши, що, можливо, прокоментує її згодом…

реклама

Коментарі  

 
+13 #79 Денис Колесник 18.11.2013 15:00
А, ну теперь становится ясно, кто у Вики Лучко всё время косметички тырит...!!! :))))

:oops: :-* :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #78 Антиоксидант 18.11.2013 09:42
Цитую Стас Кухарчук:
что такое распоряжение выдал Трухман и Лёнечька(статус сего персонажа на ОДТРК доселе неизвестен)

да голубые они. что там неизвестно может быть?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #77 гога 15.11.2013 14:47
ВСЕ П.... ЛИЗЫ НА ВЫХОД К НОГЕ СТАТЬ У ДВЕРЕЙ КОГДА ВЫЙДИТ КОСМОС ПРОДАЛИСЬ ЗА 5 ГРИВЕНЬ ПОЗОР ВАМ ВСЕМ КТО БУДЕТ ТАМ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #76 Знайка! 15.11.2013 01:14
Цитую незнайка:
Правильно То не пьянка если на утро не стыдно

А Вам было когда-то стыдно,госпожа незнайка? :oops: По глазам видно,что не было ни на утро, ни к вечеру,да и вообще слово "стыд" к вам не относится!!! :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #75 незнайка 14.11.2013 15:59
Правильно То не пьянка если на утро не стыдно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #74 Денис Колесник 14.11.2013 15:44
А для пущей резонансности, надо обязательно пригласить наших киевских коллег из Всеукраинских телеканалов! Пусть и «Плюсы», и «TВi» дадут оценку действиям своего бывшего коллеги!!! ;)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #73 Денис Колесник 14.11.2013 15:40
Цитую Стас Кухарчук:
Друзья журналисты и те , кому не чужда судьба Валика да и РОСИ тоже..... давайте проведём акцию протеста. Пусть не большую ... но бл*ха - громкую. День работников телика и радио хороший повод для этого, я так думаю.!!!!!!!!!


А я пока займусь изготовлением легко воспламеняющего чучела Трухманова! Ну что б, как на Масленице, когда зиму провожают… :))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #72 Знайка 14.11.2013 14:58
СТАС ТА ВСІ "ПРАВДОЛЮБЦІ" ПІДУТЬ НЕ НА АКЦІЮ ПРОТЕСТУ А ПОБІЖАТЬ НА
АКЦІЮ ПОЇДАННЯ БУТЕРБРОДІВ ЗА 5ГРИВЕНЬ З ОХОРОНОЮ НА ВХОДІ,ОРГАНІЗОВ АНУ
тим про кого так гнівно пишуть на Прочерку
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #71 Зеленый пес 13.11.2013 21:41
Цитую Стас Кухарчук:
Такого я ещё не видел ! Сегодня зашёл на РОСЬ, видео ЧСН хотел передать и поделиться с коллегами информацией, так меня даже на порог не пустили.Вахтёр сказал , что такое распоряжение выдал Трухман и Лёнечька(статус сего персонажа на ОДТРК доселе неизвестен). Ну полный бред!
Как хорошо , что я уволился из этого дурдома!!!!!!!! !

Стас, тебя это удивляет? Вполне ожидаемая реакция.. Ты же для Трухмана как Че Гевара для Кубы.. Тем более нужно оберегать ЧСН от твоего "дурного" революционного влияния :-* Вертушку скоро до чебуречки перенесут, чтобы ты и в окна к ним заглядывать не мог :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #70 Стас Кухарчук 13.11.2013 20:54
Цитую умничка:
СТАС О ЧЕМ ТЫ ГОВОРИШ СЕЛЕВА ИЛИ ИВАНОВА ПОДЫМУТ СВОИ П... И ПОЙДУТ ВЫРУЧАТЬ ЧЕРНЯВСЬКОГО НЕ СМЕШИ ТУТ РАБОТАЮТ ... И ..... КАЖДЫЙ ДУМАЕТ ТОЛЬКО О СЕБЕ ВЕДЬ ЧЕРНЯВСЬКИЙ ТОЖЕ ДУМАЛ ЧТО ЕГО ЭТО НЕ КАСНЕТСЯ НУ КАСНУЛОСЬ А ЗАВТРА КОГО ТО ДРУГОГО КАСНЕТСЯ ВЕДЬ МЫ КОГДА ТО БЫЛИ ДРУЖНЕЕ КОГДА ЗЖИВАЛИ ЕФРЕМОВУ А СЕЙЧАС... А ПРЕДЛОЖЕНИЕ ХОРОШЕЕ НАДО ПОДУМАТЬ ТОЛЬКО ВСЕМ ВМЕСТЕ СДЕЛАЕМ ЭТО Я ЗА...


Ну и дураки, что изживали Ефремову. Вам сейчас легче стало? Я думаю - нет. А Ефремова для РОСИ была чуть ли не единственным шансом вырваться из того болота в котором она сидит уже лет 10. Примеры я уже в своих комментах приводил много раз.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100