Максим Поляков (зліва) лише радіє "очищенню" опозиції

Максим Поляков (зліва) лише радіє "очищенню" опозиції

Опозиція різко засуджує намір свого колеги, екс-народного депутата Павла Костенка брати участь у кампанії з довиборів до Парламенту і прогнозує з його боку нечесну політичну боротьбу. Нагадаємо, учора політрада «Батьківщини» виключила з партії Павла Костенка і наголосила, що єдиним кандидатом по цьому округу є Леонід Даценко.

Член політради «Батьківщини» Максим Поляков,  який конкурував з Павлом Костенком на останніх парламентських виборах по округу № 200, називає колишнього однопартійця «найбруднішим» кандидатом, якого зустрічав. Зауважує: якщо влада кидає на округ Даценка такі сили, значить боїться опозицію і розуміє, що іншого шансу перемогти у неї немає. З іншого боку, для самої «Батьківщини» такі процеси – позитивні, бо він неї відпадає «різний непотріб і бруд», тому вона стає сильнішою.

– Процес очищення повинен продовжуватися, у партії відбувається оновлення, і ці процеси треба прискорювати. В нашій партії повинні залишатися тільки ті, хто реально бореться з тоталітарним режимом, – коментує Максим Поляков. – Павло Костенко – це, мабуть, найчорніший і найбрудніший кандидат, якого я зустрічав, людина, в якої немає нічого святого. Команда в нього аналогічна, на жаль, у ній були і батьківщинівці. Костенко підписував фальшиві листи від Тимошенко, використовував фотографії Тимошенко, намагався тиснути на членів «Батьківщини». Його технологія – політичного рейдерства. Влада ретельно вивчила ці технології. Тому що, якщо вони кинули Костенка, то розуміють, що жодного шансу в них немає.

За словами Полякова, Павло Костенко, який свого часу очолював «Батьківщину» на Черкащині, досі може мати вплив на черкаських партійців, але опозиціонер сподівається, що він не значний.

– Зрозуміло, що люди, які працювали безпосередньо під його керівництвом, також повинні піти з партії. Тому що якщо командир зрадив, то є питання і до оточення.

Ще один опонент Костенка на виборах 2012 року – народний депутат від Партії регіонів Антон Яценко коментувати «Прочерку» висунення на довиборах свого колишнього політичного конкурента відмовився.

– Він не має відношення до мого округу, як я буду щось коментувати чи не коментувати. Що це поміняє? У них своя, як кажуть, війна… Це буде неправильно з мого боку щось коментувати, некоректно як політика, депутата і людини, – сказав Антон Яценко.

Довідка:

Павло Костенко – народний депутат 5-го і 6-го скликань, в попередньому складі ВР за квотою БЮТ його було обрано головою парламентського Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму (з грудня 2007), очолював Черкаську обласну організацію партії «Батьківщина».

реклама

Коментарі  

 
+1 #16 Грицько 13.11.2013 13:41
Костенко, бондаренко, кирилюк, чиж...це хвороба партії "Батьківщина". Для виліковування цієї хвороби потрібне хірургічне втручання.Кволість верховного керівництва партії призвела до того, що ракова пухлина в партії поширюється. Щоб відновити славу "Батьківщини" потрібно згуртуватися довкола М.Полякова. Він на правильному шляху.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #15 Тарас Чупринка 09.11.2013 22:21
В Умані нікому не потрібно розповідати хто такий костенко (Його прізвище навмисно пишу з маленької щоб продемонструват и своє ставлення до цієї тушки). Скуладається враження що поведінка тушки є новиною тільки для керівництва Батьківщини. Тоді багато чого із того у якому стані ця партія знаходиться стає зрозумілим. Батьківщині потрібна своя власна служба безпеки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #14 Бест 09.11.2013 11:37
Я поважаю Полякова, і згодна з ним , що таких порушників партійної дисципліни ще у 2012 році потрібно було виключати з партії!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #13 Рарітетний 09.11.2013 00:40
Хотілося б сказати, що Костенко вже не вперше порушує партійну дисципліну, його ще в 2012 році потрібно було виключити з партії!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #12 Козирь 09.11.2013 00:39
Точно, що Костенко - найчорніший політик Черкащини!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #11 Ольга 09.11.2013 00:38
Интерессно, почему Бондаренка не исключат из БЮТ, так как он и друг и соратник Костенка! И на выборах в 2012 году, полностью его поддерживал!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #10 Патріот 09.11.2013 00:37
Шкода, що в опозиції, яку я особисто підтримую були такі гнилі політики, як Костенко!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #9 Бадиль 09.11.2013 00:36
Я не розумію, таких ТУШОК продажних як Костенко! Цікаво скільки йому заплатила влада за такий позор)?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #8 Андрій 09.11.2013 00:35
Косенка разом з Бондаренком ще 2012 потрібно було виключити з партії!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #7 бест 09.11.2013 00:34
Те, що Костенко - тушка, очевидно, адже такі як він давно віджили себе!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100