За адресою Рози Люксембург 218, сьогодні, 23 листопада, представники ОПОРИ виявили пункт, де проводилося засідання штабу з підкупу виборців за кандидата в депутати по 194 округу Михайла Поплавського. Про це інформує координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА у Черкаській області Сергій Варич.

Засідання проводили близько 25 осіб, серед яких більшість – це жінки середнього та похилого віку.  Як повідомляють спостерігачі ОПОРИ, на столах у приміщенні була розміщена агітпродукція та списки людей. Коли у приміщення зайшли представники ОПОРИ, жінки зіскочили з місць, почали швидко ховати всі матеріали та вимкнули світло.

За словами Сергія Варича, жінка, яка проводила засідання, наполягає на тому, що відбувалося саме засідання комітету самоорганізації населення, проте опорівцям вдалося почути обговорення, під час якого звучали настанови про те, що «раніше ми підтримували Валентину Жуковську, а тепер нам треба підтримати Михайла Поплавського».

Нині представники ОПОРИ очікують приїзд правоохоронців та представників кандидатів.

реклама

Коментарі  

 
-1 #26 Аналітик 25.11.2013 11:17
Поки Булатецький бігає по Євромайданх, ставить палатки в Центрі Черкас, Поплавок і "Богдан" тихою сапою роблять вибори. Зустрічаються у дворах з людьми, роблять підкупи де це можливо (причому купують болото), перетягують електорат Жуковської і Одарича під себе.
Скоро Булатецький залишиться зі своїм протесним електоратом, зі своїм сталим електоратом в 10-12 тис. голосів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #25 Владимир 25.11.2013 10:46
Всех об....ете. Выбор в любом случае будет сделан. А из-за таких у.....в в итоге выбирут Поплавка, Богдана ... кто больше заплатит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #24 yazon din alt 24.11.2013 18:34
Вчера пришла соседка, стала предлагать жене проголосовать за Поплавского за 200 грн. Как раз от этого самого самозваного "комитета"! Когда жена объяснила ,что дамочка оказалась соучастницей преступления, и пообещала вызвать милицию - мадам "хутко зникла"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #23 Виборець 24.11.2013 14:46
Спалився Радуцький. Ой як спалився. Організував підкуп під Поплавка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #22 Точно 24.11.2013 14:17
Цитую Подивився:
На відео, яке оприлюднила опора, видно колишнього депутата від КПУ (вважай білоусова!)яка сиділа цьому збіговиську. Виходить, що Білоусов причетний. Відставку Білоусова!


Дійсно колишній депутат міської ради Аксьонова.
А це люди Білоусова. Продався старий комуняка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #21 А шо тут думати 24.11.2013 14:17
Комітет самоорганізації населення "Хімселище" і "Яблуневий" робилися Радуцьким. Це його люди. Для того, щоб регіони не кричали і хай не піднімали, їм віддали посади заступників чи навіть секретарів. Тому тут все зрозуміло, хто і під кого фальсифікував вибори.
Радуцький спершу продався Жуковський, коли не зварилося з її депутатством, то переметнувся до Поплавського.
Газетенку "Нас Рать" робив Воротнік (група Черкащан - лідер той же Радуцький). Розносять по хатах газету люди Радуцького, точніше працівники СУБів (Митниці і Придніпровки). Цих директорів також лобіював на посади Радуцький.
Тому Миколо Івановичу женіть геть Радуцького з ради!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #20 Сергій Варич 24.11.2013 11:59
Ось відео відзняте на місці подій - кожен сам має скласти думку про те що відбулось.

http://www.youtube.com/watch?v=am870RNUs94&feature=youtu.be
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #19 Сергій Варич 24.11.2013 11:56
Цитую комиссар:
Кто финансирует Опору ? Там явно гранты из-за рубежа. Кто им платит под ту дудку они и поют. Их давно надо запретить.


До відома: "ОПОРА" фінансується у повністю прозорий спосіб на основі міжурядових угод між урядами демократичних країн та урядом України. Усі кошти, які надходять на виконання проектів ОПОРИ повністю прозорі - вони надходять на офіційні рахунки, та перевіряються податковою. Нещодавно ОПОРА успішно пройшла аудит кампанії KPMG, яка входить до четвірки лідерів аудиторської діяльності у світі. До речі, на відміну від переважної більшості кандидатів, ОПОРА сплачує кошти своїм спостерігачам повністю офіційно, з оформленням угоди та сплатою відповідних податків. Детальніше із нашою діяльністю можна ознайомитись на сайті oporaua.org
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #18 ДимДим 24.11.2013 06:13
Що не день, то все більше розуміння мого не правильного вибору на попередньому голосуванні. Скільки ж виявляється бруду в людині.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #17 кіт 24.11.2013 02:23
Детектив продовжується :lol: Можливо друге покликання Булатецького і ОПОРИ вчасності журналісти?Або слідопити-детективи?Знайшли собі хлопчаки хобі.Шукати газети,які ж самі й надрукували,вик ривати "чорний піар" проти себе і ось тут без підкупу не обійшлось!Потрі бен екшн в кінці!Чи може це ще не кінець,детектив и?Чим ще нас здивуєте?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100