реклама

реклама

«Прочерк» отримав проект звернення Черкаської облради до Президента України та жителів Черкаської області з приводу суспільно-політичної ситуації в країні, яке сьогодні можуть ухвалити депутати під час позачергової сесії обласної ради.

Щоб збільшити зображення, натисніть на нього

Щоб збільшити зображення, натисніть на нього


Хоча вчора опозиція висловлювала занепокоєння, що в зверненні може буде прохання до Януковича ввести надзвичайний стан у країні, воно обмежується закликом до Президента організувати круглий стіл і переконанням, що президент наведе лад у країні.

Від імені черкащан депутати заявляють, що засуджують дії, що які «спричинили дисбаланс у країні», та підтримують курс Президента України на євроінтеграцію.

«Ми, депутати обласної ради, переконані, що Президент України докладе всіх зусиль для подолання насильницьких акцій та об'єднання нашого суспільства», – йдеться у зверненні.

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Нестор Іванович 02.12.2013 14:31
Президент наведе лад тоді, кили подасть у відставку.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Йо-ма-йо 02.12.2013 12:09
ОЙ. НІ. ЛЮДИ ЯКІ ЗАРАЗ ВСТАЛИ - ДО ПЕРЕМОГИ НЕ ПІДУТЬ. А ПЕРЕМОГА- ЦЕ ВІДСТАВКА РЕГІОНАЛІВ. ВОНИ ВЖЕ ТАК ЗАЇЛИСЯ, ЩО ПОРА ВІДПРАВИТИ ЇХ НА СМІТНИК. ВОНЯЮТЬ НЕХАЙ ТАМ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #2 Юрист 02.12.2013 11:41
Нормальне звернення. Потрібно приймати.
Багато гарячих голів не розуміють, що їхніми руками зараз намагаються прорватися до влади Булатецькі і Толіки-магніти. А я хочу у Європу, а не змінити одних у....ків на інших. Яник підійшов до цього найблище. Якщо його зараз зняти найблищі роки нам Європи не бачити. Нові владці будуть ділити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 БЮТ 02.12.2013 11:36
В Чорнобаївському районі існує круглий стіл. Його закупила нова влада у власний кабінет, щоб "файно" розмовляти з "коришем" Гресем про спільне життя та власний бізнес. А ще районна влада використала бюджетні кошти на ремонт адміністративно го теремка, при цьому затримуючи та ігноруючи інші проплати.Повісили на лобі гірляндовий кокошник (приміщення адміністрації), а п... гола.Наречена на виданні.Візьми мене.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100