Народний депутат Микола Томенко висловив упевненість у коментарі «Цензор.НЕТ», що, незважаючи на те, що Верховна Рада України не підтримала відставку уряду Азарова, вона все одно відбудеться.

– Ситуація на цей момент виглядає не дуже добре, оскільки ті члени Партії регіонів та позафракційні, які ще вчора були готові голосувати за відставку злочинного антинародного уряду, після «профілактичної» роботи вночі сказали, що це голосування «не на часі». Але не сьогодні, так завтра цей уряд буде відправлено у відставку, і нехай поки цього не вимагають 226 депутатів, цього вимагає суспільство, – зазначив Микола Томенко.

За його словами, знаково, що на тлі подій у ВР, на малій батьківщині Шевченка, в селі Моринці на Черкащині, сільська рада одноголосно (за винятком голови сільради ) проголосувала за відставку уряду Азарова.

– Отже, якщо на такий крок пішла мала батьківщина Шевченка, яка сьогодні знаходиться під владою сотень прийшлих керівників з Донбасу, Харківщини та інших регіонів, то ця відставка точно відбудеться скоро, – вважає народний депутат.

Говорячи про те, коли до цього питання можна буде повернутися в сесійній залі, Микола Томенко зазначив, що у випадку, коли ситуація в країні і надалі загострюватиметься, то Верховна Рада може як пошук виходу з політичної кризи розглянути це питання будь-коли.


реклама

Коментарі  

 
-1 #10 ТАК 06.12.2013 11:07
Цитую куди звернутись:
Де у чорнобаї знаходиться штаб підтримки євромайдану? хочемо передати теплі речі.
Патріотично налаштовані Чорнобаївці вдячні організаторам автопробігу по с. Чорнобай Гресю Володимиру, Мірошниченку Володимиру, Чорнобаю Тарасу та іншим які проїхали по селищу з партійною символікою та привернули увагу громадян.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #9 куди звернутись 04.12.2013 23:41
Де у чорнобаї знаходиться штаб підтримки євромайдану? хочемо передати теплі речі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 ЗАБЗАЛЮКУ ДІЙШЛО 04.12.2013 19:08
А як підтримують переконання Томенка про відставку уряду депутати на його малій батьківщині у Малих Канівцях? Томенко де твоя допомога жителям Чорнобаю, яку ти обіцяв разом з Гресем коли обирали селищного голову? Хоча б організуйте якийсь пікет у підтримку Євромайдану! Розкажіть землякам,як плануєте виходить з внутріпартійної кризи в яку ви завели Батьківщину без ЮЛІ. Ви ні на що не здатні, крім: творити хаос і розруху,сіять пустоту в душі людей. На майдан вивели людей,а запропонувати нічого не можете тому,що ви не лідери,а боягузи.Ви були герої за спідницею ЮЛІ, та її грошима,які крали на всих рівнях, посадивши її на нари. Це задяки вашим партіякам вона в зоні.І не кивайте на владу. Робите крок і оглядаєтесь , бо боїтесь відповідальност і, а дітей підставляєте під міліцейські кийки.Тому, що ви дбаєте не за Україну,а за власне благополучча. Головне: корито, і щоб би*ло мовчало до певного часу,до нової ротації біля корита.Але кишка тонка.А ікорки хоцца? Ну пока х*ра.КОРИТО ЗАНЯТЕ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Фотограф 04.12.2013 14:17
Отдача народу Украины от 10 летнего депутатсва Томенка
- квартира Томенку в Киеве
- зарплата 25-30 тыщ в месяц
- сотня компактдисков про что-то
- сотня брошюрок в детский дом

и самое главное Томенко:
переконаний, впевнений, вважаэ, намагаэться, критикуэ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #6 патриот 04.12.2013 12:57
Знаковим є те, що незважаючи на тиск і навіть застосування сили, люди піднялися у Донецьку та Дніпропетровськ у. Вони не злякалися і вийшли.

Проте, тепер хід за вами. Як ви скористаєтеся з цієї ситуації.
Бо крім Тягнибока, ні один з лідерів не виглядає таким, що готовий повести за собою людей.
Вибачте, та ви всі виглядаєте як тюті-матюті.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #5 Гонта - 2 04.12.2013 10:31
Єдиний вихід не втратити остатки довіри до трьох "апостолів":опозиція має покласти 150 депутатських мандатів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 Фугас 04.12.2013 10:30
Коля, а не задофига 1,2 млн. народу, шоб отправить Яныча? А не много ли крови на мостовых? Его, конечно, сольют. Но если это все, чего вы как лидеры добивались - расходитесь поодиночке. Народу уже раз было стыдно за итоги Майдана, хватит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 капуста 04.12.2013 10:11
П. Томенко ! Ваша "команда " ні на що не здатна !Не морозьте людей ! Нехай ідуть по домівках ! Революції якщо і робляться то не з такими слабкими лідерами як ваші. А взагалі, Боже, бережи Україу від потрясінь !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 незнайка 04.12.2013 10:07
Скоро-это КОГДА? Проплямкайте пажалста срок наступления указанного события
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Йо-ма-йо 04.12.2013 10:00
Його не у відставку треба відправлять, а на Марс без права повернення. Разом зі свитою регіоналів-фашистів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100